Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudok a legkönnyebben...

Hogy tudok a legkönnyebben lefogyni 10kg-ot? 65-kg vagyok most és 50-55-kg a célom!

Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 15:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Elkezted a fogyókúrát?Hogy haladsz vele?Miket nem eszel meg?
2011. nov. 1. 06:11
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát úgy csinálom hogy minden nap taposó gépezek,de most váltok szoba biciklire mert az alattunk lévő szomszédnak nem tetszik...ÉS én este 6 után már nem eszek...Még ha nem is fogytam eddig sokat de azért kezdek formásodni,mert szerencsére nem azért vagyok 65kg mert rengeteg háj van rajtam hanem izom is.De azért van persze zsír is és ezt most szépen lefogom dolgozni :)))
2011. nov. 2. 22:13
 13/14 A kérdező kommentje:
Enni azt kb ugyan úgy eszek mint eddig csak ezzel a kicsi kivétellel hogy 6 után nem eszek :)
2011. nov. 2. 22:16
 14/14 anonim válasza:
Én is úgy fogytam le 2-3 hónap alatt 10 kilót, hogy odafigyeltem arra, amit eszek, de egy percig nem kellett koplalnom. Sportolni nem igazán tudtam, kondiba eljártam néha, futni az asztmám miatt viszont sosem tudtam, de még így is elég jó az eredmény. Még egy 6-7 kilót le szeretnék adni nyárig, olyan 55 kilónak örülnék, de szerintem a nagyja tényleg az étkezésen múlik. Ajánlom még a zöldteát, mint "kiegészítőt". :)
2013. márc. 16. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!