Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Legnormálisabb diéta/fogyási...

Legnormálisabb diéta/fogyási mód? TAPASZTALATOK érdekelnek, nem a tudományos bla-bla-bla.

Figyelt kérdés

90 naposat itt lehúrrogták, a kalória számolás nekem nem megy (nem is erőltetem, nem fogom számolni hány gr szénhidrát van vmiben, stb.), a "normális" étkezés sem, mert nem ízlik a zabpelyhes joghurt, sem minden nap a csirkemell (hús). Gombát utálom.

Ezek után van valami értelmes étrend, amit tudnék követni?

MOZGÁS most nem kérdés, tehát hagyjuk az olyan válaszokat, hogy "nehogy mozogj, a mozgás az ördögtől van".

Köszönöm az értelmes ötleteket!

2011. okt. 24. 14:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szóról szóra igazolni tudom az előttem szólót, ugyanez a módszer megy nálam is, 9 hónap alatt -13 kg, lehet, hogy lassú, de nem is mindig egyforma intenzitással csinálom, hol jobban rákapcsolok, hol kevésbé. De működik, és én is azt mondom, fölöslegesek a csodadiéták, a 6 utáni nemevés, meg a 90 napos szétválasztós (nem próbáltam, de kivitelezhetetlen) nyavalya, nem itt van a kulcs...
2011. okt. 26. 12:48
 12/19 anonim ***** válasza:

Én a harcosok étrendjét követem. Nekem bevált. Nem koplalok, nem számolok, és nagyjából azt eszem és annyit amennyit akarok - természetesen azért ésszerű keretek között.

Nézz utána, aztán döntsd el h érdekel-e...

2011. okt. 26. 15:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Én norbi update szerint fogyok. Nem számolok, nem méricskélek, nem vezetek naplót -nekem ezek a dolgok nem mennek... A norbi update nekem bevált. Ezért merem ajánlani, tapasztalatból :)
2011. okt. 26. 19:54
 14/19 anonim ***** válasza:
na, kérdező, akkor itt van neked, rögtök Norbis fa.sság, 90 napos 'hogyan bas.zd szét a szervezeted, egészségedre' ezekhez nem kell agy, de hidd el a kitalálójuk értelmi szintje is csak odáig terjedt, hogy "pénzes akarok lenni" hasonlóan intelligens emberekből indultak ki, mint saját maguk. de a helyzet komikuma, hogy nem tévedtek abban, hogy hasonlóan 'okos' emberekből van bőven.
2011. okt. 26. 19:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Norbi update tenyleg bevalik,hozza egy kis Reka torna es bomba leszel:)..nagyon hatasos
2011. okt. 27. 00:23
 16/19 A kérdező kommentje:

Aczél!

A te válaszaidat megmondom őszintén, nem szeretem. TE csak egyet hajtassz, mint a pereces, elhiszem, hogy neked bejött a csirkemell éveszet non-stop, egy nap 3x és egy héten 21-szer, meg jársz konditerembe...oké..

De! vannak sokak, akiknek akármilyen okból, nem "gyere be" ez az életforma..

Fogyni nem csak a te módszereddel lehet, nem is mondta senki, hogy vacak a módszered.

De TE mindenki mást lenézel, és minden más módszert, ami nem a te fejedből pattant ki..

Picit gondolkodj el a stílusodon..

Nem mindig csak a saját elképzelésünk lehet jó, a másik embernek bevált dolgot is el lehet ismerni, hogy jó.

Pici irígységet is érzek Norbiék iránt...nos, őket is sokan lehúrrogják. Azonban jó amit csinálnak, és fényesen megélnek belőle, tehát ha van ötleted, rukkolj elő vele,írj egy könyvet, nyilatkozz a tv-ben, aztán hátha te leszel az újabb Guru!

2011. okt. 27. 09:36
 17/19 anonim ***** válasza:

Aczélt nem hiszem, hogy látnád konditeremben. Az általa hirdetett módszer az egyetlen egészséges és hosszútávú út (esetleg még a harcosok étrendjében látok lehetőséget). Nem ő találta ki a módszert bárhol elérhető bármikor ingyen. Az, hogy egyesek nem képesek némi "áldozatot" hozni az egészséges életmódért az ő hibájuk, eleve ezért híztak meg.

Az meg tény, hogy a Norbi-féle f@szkalap csodaguruk a saját maguk eladásán kívül semmihez nem értenek és semmire nem jók. De nyugodtan vegyed az Norbi ápdétet, ha neked az esik jól.

2011. okt. 27. 09:47
 18/19 A kérdező kommentje:
Nyugodtan fogom is venni, köszönöm szépen.
2011. okt. 27. 09:49
 19/19 anonim ***** válasza:

lényegtelen, de én valóban nem járok terembe, és kajálásra is max. az egészségem miatt figyelek, ha tegyük fel ezt fontosnak tartom.

viszont, egyészség..ez nem jelent valamit..

hogy is írta Neutron? "Az általa hirdetett módszer az egyetlen egészséges és hosszútávú út"

ez nem is igazán módszer, egy ember eszik húst (ezért tudott intelligens élőlénnyé válni..) adott mennyiségű és minőségű zsír fehérje és szénhidrát szükséglete van.

lehet, hogy tudományosnak tűnik, és ezért élből elutasítod, de nézz szét az emberek között: nem muszáj csirkemellet enni, de hogy néznek már ki 30 évesen szétzsírosodott keringési rendszerrel? erről nem csak a nagy evés tehet, ez konkrétan a bevitt zsírok mennyiségének és minőségének is következménye (együtt a fogyasztói társadalom általános lusta életmódjával).

ugyan akkor olyan 'életmódokat' javasolnak nektek, amik beválhatnak (esetleg, bizonyos esetekben, bizonyos embereknél, szélsőséges példaként Norbi féle: ha csak update 1 kódú salátát eszik valaki, az nem fog tudni elhízni. messze lesz az egészségtől, de biztos, hogy fogyni fog, mert ember nem tud annyi zöldet enni, hogy azzal megőrizze a testtömegét. szélsőséges 2: 90 napon át valaki szétválasztja a tápanyagokat amiket eszik - ha keveset eszik, akkor fogyhat, de cukros lisztes holmikkal ugyan ott fog tartani, amivel eddig egy állapotba jutott, ráadásul nincs mennyiségi korlátozás, egyszerűen átgondolva az egészet nincs racionalitás az egészben).

miért nem a testetek igényét próbáljátok kielégíteni? nem mert ez az én módszerem, de én bunkó vagyok és akkor eleve felejtős.. de van egy tápanyagigényetek, miért zárkóztok el a normális ételektől? (és akkor jöhetne a csikrerizs mellett még 100 féle egyéb hús növény stb. amit egy ember azért simán ehetne akár 100 évig is).

2011. okt. 27. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!