Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van valami édesség amit...

Van valami édesség amit nagyon kívántok?

Figyelt kérdés
4 napja nem igazán kívánom a csokit de ma nagyon ennék abból a nutellából ami van itthon:( finom nutellás tészta vagy kenyér vagy keksz úúúú. azzal nyugtatom magam hogy holnap eszek belőle:D
2011. okt. 21. 20:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
huha:) mennyi finomság. Hát elhiszem hogy sütikkel álmodsz ügyes vagy én tuti nem bírnám ennyi ideig
2011. okt. 21. 21:00
 12/18 anonim ***** válasza:
az álmos vagyok, nem diéta miatt, hanem most költöztem és nem akartam édességekre költeni a pénzem, de már elegem van! Szerdán megeszek egy egész tábla Milkacsokit
2011. okt. 21. 21:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Minden nap eszek zabpelyhet tejjel meg fahéjjal, édesítővel, és cuk.mentes müzliszeletet is minden nap eszek, így nem jutok erre a szintre mostanában. De ha ilyen van, általában a marcipán az, amit rohadtul kívánok.
2011. okt. 21. 21:54
 14/18 anonim ***** válasza:
marcipán étcsoki bevonattal.. halálom.. közben pedig mennyország :D
2011. okt. 21. 22:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Kb. egy hete sír a lelkem egy szilvalekváros gőzgombócért vanília öntettel. Az a baj, hogy akár meg is ehetném, csak meg se tudom tippelni hány kcal, így meg nem tudom hogyan illesszem be az étrendembe...
2011. okt. 22. 11:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Nutellásgombóc....ohhmájjgáád.

De jöhetne lekváros is ;)

Előző,

Egyél már gyugodtan gombócot,most azaz egy nap ha véletlenül nem jól számolod,nem tesz semmit.

2011. okt. 22. 11:20
 17/18 anonim ***** válasza:

11:14

Ezt neked küldöm:)

[link]

2011. okt. 22. 11:22
 18/18 anonim ***** válasza:
gesztenyepürééééé : ((( <3
2011. okt. 22. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!