Van valami édesség amit nagyon kívántok?
Figyelt kérdés
4 napja nem igazán kívánom a csokit de ma nagyon ennék abból a nutellából ami van itthon:( finom nutellás tészta vagy kenyér vagy keksz úúúú. azzal nyugtatom magam hogy holnap eszek belőle:D2011. okt. 21. 20:00
11/18 A kérdező kommentje:
huha:) mennyi finomság. Hát elhiszem hogy sütikkel álmodsz ügyes vagy én tuti nem bírnám ennyi ideig
2011. okt. 21. 21:00
12/18 anonim válasza:
az álmos vagyok, nem diéta miatt, hanem most költöztem és nem akartam édességekre költeni a pénzem, de már elegem van! Szerdán megeszek egy egész tábla Milkacsokit
13/18 anonim válasza:
Minden nap eszek zabpelyhet tejjel meg fahéjjal, édesítővel, és cuk.mentes müzliszeletet is minden nap eszek, így nem jutok erre a szintre mostanában. De ha ilyen van, általában a marcipán az, amit rohadtul kívánok.
14/18 anonim válasza:
marcipán étcsoki bevonattal.. halálom.. közben pedig mennyország :D
15/18 anonim válasza:
Kb. egy hete sír a lelkem egy szilvalekváros gőzgombócért vanília öntettel. Az a baj, hogy akár meg is ehetném, csak meg se tudom tippelni hány kcal, így meg nem tudom hogyan illesszem be az étrendembe...
16/18 anonim válasza:
Nutellásgombóc....ohhmájjgáád.
De jöhetne lekváros is ;)
Előző,
Egyél már gyugodtan gombócot,most azaz egy nap ha véletlenül nem jól számolod,nem tesz semmit.
17/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!