Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúra után hízik...

Milyen fogyókúra után hízik vissza az ember? Vagyis mit ne tegyek fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés

Én napi 5ször eszem. Nem sokat, fogyókúrás ételeket, vagy a nem épp fogyókúrásból keveset. Eddig két hét alatt 2 kiló ment le. Napi kb 2 liter vizet iszom. A mozgás az vayg 2 órás séta, vagy egy óra torna vagy futás. Majdnem minden nap valamelyik. Attól félek, hogy túl kevés kalóriát fogyasztok, habár van szénhidrát az étrendemben bőven sztem (pl krumplipüré, műzli, puffasztott rizs(ebből jó sokat eszem, néha napi ötöt)

Jó ez így? Amúgy már csak 1 kilót akarok leadni. Nem szoktam éhes lenni. Ha mégis akkor bekapok vmit ami telít és iszom rá sokat.

2009. máj. 3. 10:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Jah és a súlyom most 63 kiló nem tudom pontosan hány centi vagyok, olyan 170 körül és 17 éves lány.
2009. máj. 3. 10:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jó. Ha jól érzed magad, nem szenvedsz és fogysz, akkor minden rendben. Ha sok időd van, néhány napig írásban, minden kaját lemérve lehet számolgatni a napi kalóriát, mozgás mellett 1500 az ideális. Jól teszed, hogy nem mellőzöd teljesen a szénhidrátot, mert különben megvonási tünetei lesznek az embernek.

Ha véletlenül megállsz a fogyásban, ne add fel, lehet, hogy eltelik 3 hét is, mire újraindul. A szervezet érzékeli a kevesebb energiabevitelt és meg akarja tartani azt, ami bejön.

2009. máj. 3. 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Újra én a kiegészítésedet olvasva: ez ideális súly, ne akarj tovább fogyni, csak a szintentartásra törekedj. 17 éve korban még fejlődésben vagy, kell az energia.
2009. máj. 3. 10:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt így nagyon jól csinálod!Ez a normális diéta, mert nem egyoldalú!Érezdd jól magad, az a lényeg!Kitartást!
2009. máj. 3. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem hiánydiéta, magasan tartod a fehérjét alacsonyan a zsírt és a szénhidrátot és sportolsz akkor nem lesz jojo efektus. csak ne kezdj zabálni a diéta után.
2009. máj. 3. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!