Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kéne még...

Szerintetek mennyit kéne még fogynom? Hány kilónak tippeltek? (kép)

Figyelt kérdés

Én kb. 3 kilót szeretnék még fogyni,de már csak nagyon lassan megy. Hetente csak 0.3-0.4 kg-t fogyok. 172 cm vagyok,és 70 kg-ról indultam.

kép : [link]

2011. okt. 16. 11:44
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
Nem lehet egyszerre hízni a felsőtestre,és fogyni a combból. Sokat tornázok felsőtestre,hogy arányosabb legyek.
2011. okt. 19. 19:47
 42/56 anonim ***** válasza:

10-16 13:45

Amilyen derékért ölni lehetne, az rohadtul nem ez.

Az kb itt kezdődik:

[link]

Nem, nem tehet senki az alkati adottságokról tényleg, de annyira divat ez, hogyha valakinek vmi nem tetszik, akkor az biztos irigy. Hát nem! Nem abból kell kiindulni, hogy a válaszoló hogy nézhet ki, a kérdés mindig a kérdezőről szól, és nincs előírva sehol, hogy csak hibátlan alakú, és bőrű, angyalarcú egyének alkothatnak véleményt:-D

Nekem nem tetszik a kérdező, nem találom nőiesnek az alakját. És nem a vékonyság, meg a kiálló bordák miatt, egyszerűen az arányai, a felépítése nem jön be.

2011. okt. 19. 21:36
 43/56 anonim ***** válasza:
Vékony vagy nem kell fogynod ! :) A lábadra edzél egy kicsit és nagyon csinos leszel !
2011. okt. 19. 22:10
 44/56 anonim ***** válasza:
Nem vagyok irigy, én 176/55 vagyok, úgyhogy nincs rá okom.:) Csak egyszerűen a vékony combok eléréséhez kevés a mozgás, kell hozzá diéta is, és a kettő együtt fogyást fog eredményezni(1,5-2 hónap alatt 5-6 kg-t), és az, hogy így kiállnak a bordái, genetika, nem tud vele mit csinálni.. Ha hízna 10 kg-t, biztos nem látszódnának ennyire, viszont a combjai is jóval vastagabbak lennének.
2011. okt. 19. 22:30
 45/56 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kell fogynod!!!!

Ha valóban 59 kg vagy, akkor tökéletes a súlyod, és törekedj ennek a megtartására. Nem átlagos az alakod, hanem sportos és vékony!!!

Ez az átlagos:

[link]

2011. okt. 20. 12:35
 46/56 anonim ***** válasza:
40%

Utolsó,

Hát ez nagyon nem átlagos! Jesszus...

2011. okt. 20. 12:48
 47/56 anonim ***** válasza:

ma 12:48

Egyet értek, valóban nem átlagos!

Az átlagnak nincs ilyen vékony dereka ekkora csípőhöz;-P

Határozottan jól néz ki!!!;-)

2011. okt. 20. 15:28
 48/56 anonim válasza:
Sztem már így is vékony kategóriába tartozol
2011. okt. 20. 16:53
 49/56 anonim ***** válasza:

Nagyon csinos vagy szerintem. Ezt már csak tartanod kell, ha tovább fogysz, az a kis melled is el fog tűnni!:(

Ha pedig fojtatod a sportolást az a pici belső comb-plütyi is el fog tűnni! Csinos vagy, ne akart többet fogyni!

2011. okt. 20. 19:42
 50/56 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy 4x jársz konditerembe,de szerintem te a súlyzókat kerülöd akkor és csak a kardióparkot látogatod.

Ez komoly hiba lenne.

Kezd el a súlyzós edést,a kalóriabevitelt is pluszba tehetnéd és szedj fel legalább 6-8 kilót magadra.

Ha ez megvan akkor szálkásító diétával a súlyzós edzést megtartva le tudnád pucolni a combod és a felszedett izomtól formásabb lennél.

2011. okt. 21. 00:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!