Szerintetek mennyit kéne még fogynom? Hány kilónak tippeltek? (kép)
Én kb. 3 kilót szeretnék még fogyni,de már csak nagyon lassan megy. Hetente csak 0.3-0.4 kg-t fogyok. 172 cm vagyok,és 70 kg-ról indultam.
kép : [link]
10-16 13:45
Amilyen derékért ölni lehetne, az rohadtul nem ez.
Az kb itt kezdődik:
Nem, nem tehet senki az alkati adottságokról tényleg, de annyira divat ez, hogyha valakinek vmi nem tetszik, akkor az biztos irigy. Hát nem! Nem abból kell kiindulni, hogy a válaszoló hogy nézhet ki, a kérdés mindig a kérdezőről szól, és nincs előírva sehol, hogy csak hibátlan alakú, és bőrű, angyalarcú egyének alkothatnak véleményt:-D
Nekem nem tetszik a kérdező, nem találom nőiesnek az alakját. És nem a vékonyság, meg a kiálló bordák miatt, egyszerűen az arányai, a felépítése nem jön be.
Egyáltalán nem kell fogynod!!!!
Ha valóban 59 kg vagy, akkor tökéletes a súlyod, és törekedj ennek a megtartására. Nem átlagos az alakod, hanem sportos és vékony!!!
Ez az átlagos:
Utolsó,
Hát ez nagyon nem átlagos! Jesszus...
ma 12:48
Egyet értek, valóban nem átlagos!
Az átlagnak nincs ilyen vékony dereka ekkora csípőhöz;-P
Határozottan jól néz ki!!!;-)
Nagyon csinos vagy szerintem. Ezt már csak tartanod kell, ha tovább fogysz, az a kis melled is el fog tűnni!:(
Ha pedig fojtatod a sportolást az a pici belső comb-plütyi is el fog tűnni! Csinos vagy, ne akart többet fogyni!
Lehet,hogy 4x jársz konditerembe,de szerintem te a súlyzókat kerülöd akkor és csak a kardióparkot látogatod.
Ez komoly hiba lenne.
Kezd el a súlyzós edést,a kalóriabevitelt is pluszba tehetnéd és szedj fel legalább 6-8 kilót magadra.
Ha ez megvan akkor szálkásító diétával a súlyzós edzést megtartva le tudnád pucolni a combod és a felszedett izomtól formásabb lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!