Szerintetek mennyit kéne még fogynom? Hány kilónak tippeltek? (kép)
Én kb. 3 kilót szeretnék még fogyni,de már csak nagyon lassan megy. Hetente csak 0.3-0.4 kg-t fogyok. 172 cm vagyok,és 70 kg-ról indultam.
kép : [link]
15:28: nem is írtam, hogy szerintem irigy lennél:)
Kérdező, köszi a combméretet:) Ugyanolyan magas vagyok mint te, az én combom 53 cm a legvastagabb részen, de nagyon vastagnak látom. A tiédet viszont nem.. sokszor mondják, hogy túl kritikusan nézem magam, talán tényleg igazuk van:)) (Én 63 kg vagyok kb, még szeretnék mindenképp párat fogyni)
Nagyon jól nézel ki4!!!
Hidd el, mert én nagyon kritizálós típus vagyok, szoktam kritizálni a sok dagit aki itt mutogatja magát!
de te PONT JÓ VAGY! Nehogy fogyj inkább sportolj egy kicsit, fogyni neee!
Nehogy fogyj! Hiszen felül már nem csini hanem csontos vagy. A combot viszont zsírosés összeér. Az enyém is ilyen.
Izmosítai kell a combodra, és közbe hízni egy picit. Nem tudom hogy kell combra izmosítani, de nekem is utánna kéne néznem...tedd ezt te is szerintem-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!