nagyon csúnya alakod van! felül tiszta gebe vagy, a combod meg zsíros. Inkább hízz 1-2 kgt, és sportolj mellette. Nekem főleg az nem tetszik, hogy a csípőd ilyen csontos, a melled pedig ilyen kicsi...Így nagyon nem nőies.
2011. okt. 16. 13:08
22/56 anonim válasza:
Nőknél 20-22% az optimális testzsír rajtad lehet vagy 14% max. Egy kis izomzattól sem kell félni ,de amugy nem akarom elvenni az önbizalmad mert senki se tökéletes, sőt az átlagtól még mindig jobb vagy mert a lakosság jórésze túlsúlyos és vannak nállad soványabbak is.
2011. okt. 16. 13:08
23/56 anonim válasza:
Most mit kell pofázni hogy csúnya alakja van?!
Szerintem arról ő nem tehet hogy felül a bordái kilátszanak a combján meg akad még egy minimális kis zsírocska. Ez genetika!Helyi fogyás meg nincs. Gondolom irigy vagy rá!
Én is pont ilyen vagyok...felül már a bordáim kilátszanak a combjaim pedig még husisak,hiába csak a lábamat dolgozom akkoris ilyen.
2011. okt. 16. 13:43
24/56 anonim válasza:
Dettó nekem is, mint az utolsónál, na meg a kérdezőnél. Ráadásul pont én is 172 cm vagyok:)
És szerintem nem csúnya, sőt. Sok alma alkatú ölni tudna az olyan derékért, mint az övé:)
2011. okt. 16. 13:45
25/56 anonim válasza:
előző vagyok: A csípője és a hasa pedig kimondottan szép!
23/L
2011. okt. 16. 13:45
26/56 A kérdező kommentje:
Sokkoltak a válaszok. 58-60 kg között mozog a súlyom,ma reggel pl. 59.6 kg voltam. Konditerembe járok hetente 4x + mellette valamilyen csapatjáték(röplabda,kosár,kézi) + itt-ott futás. Tudom,hogy zsíros a combom,rühellem is,de már most is sokkal jobb,mint volt.
2011. okt. 16. 14:53
27/56 anonim válasza:
Gratulálok:) Egy combkörméretet tudsz mondani nekem, ha szépen megkérlek? (a legvastagabb részre értem)
2011. okt. 16. 15:16
28/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 55,5 cm :)
2011. okt. 16. 15:17
29/56 anonim válasza:
ma 13:43: Nem azért mondom, hogy csúnya alakja van, mert alkatilag ilyen, hanem mert bár alul zsíros, nem tetszik, hogy felül gebe. Inkább legyen picit zsírosabb a combja, minthogy felül így nézzen ki. Egyébként nem vagyok irigy rá, engem is mindenki lesoványoz (pedig egyáltalán nem vagyok az, de ez már más téma. egyenletesen oszlik rajtam szét a zsír, van felül is, alul is egyaránt)
2011. okt. 16. 15:28
30/56 anonim válasza:
55,5cm?
Az lehetetlen,ránézésre az enyém vagy 2x ekkora óriáscsülök és az 53cm és 170/57kg vagyok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!