Hogy fogyjak le? Szabad diétáznom?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 165 cm és 66 kiló. 2.-os korom óta kosarazom versenyszerűen (most 7.-es vagyok) és semmi eredménye! Naponta 4-szer étkezem (reggeli, tízórai, ebéd, vacsora) és 6 óra után is csak ritkán eszem. Már napját se tudom mikor ettem utoljára chipset vagy hamburgert és minden este megcsinálok minimum 50 felülést. A combommal és a fenekemmel elégedett vagyok (izmos), de a hasamon van kb. 5-6 kiló felesleg. Jó igaz mióta jó idő van szoktam enni fagyit, de ennyi edzés mellett azt hittem, hogy 2 gömb fagyi megengedett. Segítsetek!2009. máj. 1. 15:53
1/6 anonim válasza:
nem lehet hogy a szüleid is erösek?
manapság nagy divat lett a fogyi meg a diéta,14 évesen nem kellene ezzel foglalkoznod,még nöni fog a melled is,és te magad is!
2/6 anonim válasza:
Hogyan állapítottad meg, azt az 5-6 kg felesleget a hasadon? Mi a mérce számodra? Lehetséges, hogy a súlyod az izomzatodból, csontozatból adódik, ami egyáltalán nem sok. Sőt még a növekedésed sem állt meg, a tested az alkatod sokat változik még! Hagyd azt a fogyózást,élvezd a nyarat,csináld a hasizom-gyakorlatokat, és nem lesz semmi gond:)
3/6 anonim válasza:
Ha versenyszerűen sportolsz,akkor izmos vagy,és az izom sokkal többet nyom mint a zsír.A súlyod egyébként sok mindentől függ pl:alkat,csontozat,izomzat.Sportolj továbbra is étkezz egészségesen,és szénhidrátot lehetőleg délelőtt egyél.Igyál minden nap 2 l folyadékot,ami lehet víz,tea,vagy 100%-os gyümilé.Az fontos hogy ne sanyargasd magad,mert ebben a korban minden tápanyagra szükséged van.Biztosan fogsz még nőni,fejlődni.Ha megnősz akkor már nem fog ez olyan soknak tűnni.Jön a jó idő egyél sok gyümit zöldséget,és mozogj sokat,de hát ezt úgy is csinálod,és ez elég.Ja és 1-2 gömb fagyit nyugodtan megengedhetsz néha :D
4/6 anonim válasza:
szijjja!!!! szerintem ha így folytatod, akkor le fog az menni... Diétáznod sztem nem kell,max. én annyit tennék hogy elhagynám az édességet, a fagyit is... DE ez a te döntésed nem az enyém.:) csak így tovább!!!:)
5/6 anonim válasza:
bocsi, de az 50 hasizom az nulla, ez kb 2 perc alatt megvan :S
próbálj meg szépen lassan 600-700 hasizmot csinálni és 100-asával váltogasd a hasizomgyakszikat.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Megpróbálom megfogadni őket! :)
2009. máj. 1. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!