Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 nap egyszer eszek, ebédet....

1 nap egyszer eszek, ebédet. (közepes adagot) Egészséges?

Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem,minimum 3x kell enned.Ezzel lehet,hogy lemegy rólad pár kiló de a duplája fog visszajönni
2009. máj. 1. 10:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Többször kell keveset enni! Amúgy tényleg visszajön a többszöröse, mert kiéhezel. Ezt úgysem bírod sokáig tartani. Tízórai (gyümölcs) és uzsonna is kell. A reggeli is nagyon fontos. Talán a vacsit lehet elhagyni, de azt sem tanácsos, inkább minimálisat enni. Ehhez hozzá lehet szokni, és így tartani is tudod a súlyodat.
2009. máj. 1. 10:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem egészséges, mert a szervezeted rá fog készülni, hogy csak egyszer jut táplálékhoz, és akkor azt jól el kell raktározni, a nap további "éhezős" részére.
2009. máj. 1. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem egészséges, én például 5X eszem egy nap, de keveset.

napi 1200/1500kcal, jól elosztva, sok zöldséggel, gyümölccsel.

Nem fogod sokáig bírni ezt a napi egyszeri étkezést..

2009. máj. 1. 12:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2009. máj. 1. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:
nagyon ki fogsz éhezni nem is túl rövid idő után. higgy nekünk :)
2009. máj. 1. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem kb. ugyanaz lenne a kérdésem, mint a kérdezőnek. Én már 10 napja csinálom ezt a napi egyszeri étkezős dolgot, 5 kiló ment le eddig. Egyáltalán nem vagyok éhes, gondolom már hozzá szoktam.

A fogyókúra végén mitől szoktak vissza jönni a kilók? Azért, mert ki vagy éhezve, ezért sokat fogsz enni? Ha csak e miatt, akkor ettől nem tartok, úgy hiszem, hogy van elég önkontrollom.

2009. máj. 1. 20:19
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem azért életed végéig nem lesz önkontrollod. de inkább azért jönnek vissza kilók, mert ha picivel többet eszel, a szervezeted elkezd tartalékolni, és a minimálistól is hízol. fokozatosan kezdd el emelni a kajaadagod, ha nem akarsz rövid időn belül 15 kg-ot felszedni. higgyétek el, én már mindent próbáltam, míg nem jöttem rá az egyetlen jó módszerre, és ez nem az.
2009. máj. 1. 20:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Ma direkt ezért többet is ettem:

reggel: ananász

ebéd: sok saláta

délután: 2 natúr joghurt, 1 darab gofri (abból a 12-es csomagolásúból)

Ja és becsúszott egy gombóc fagyi is a majálison :D

Ha minden nap ennyit eszek, az úgy jó, vagy valamin változtassak? Naponta megiszok 3 liter vizet és minden nap biciklizek és/vagy csinálok egy 5-10 perces aktív kardio edzést.

+ Úgy olvastam valahol, hogy este jó meginni 1 bögre tejet. Nem is tudom... azért abban is van kalória és alvás közben keveset égetek. Szerintetek?

2009. máj. 1. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!