Hisztek Schobert Norbi módszerében?
Abszurd: eleged van belőle, hogy a csapból is ők folynak, erre felteszel róluk egy kérdést... akkor most te mihez járultál hozzá?
Szeretem Réka tornáit, s fontos szempontnak tartom az étkezésemben azt, amit még az első években mondtak a helyes táplálkozásról. Pl. ami Norbi Kiképzés című DVD-jén szerepel a torna után, amikor végigment egy élelmiszerboltban, s elmondta, hogy mit mikor lehet enni.
Sajnos szerintem is nagyon elüzletiesedett a dolog, amióta saját élelmiszereik vannak. Egyet sem kóstoltam belőlük, de nem is nagyon szeretném. Igaz, hogy kurv@lassan fogyok, mert az elsődleges szempontom az, hogy valami egészséges legyen, és csak a második az, hogy ne legyen nagyon hizlaló, de nekem ez megfelel, most vagyok 57 kiló a 161 centimhez, ha a maradék felesleg csak fél vagy akár egy év alatt megy le, az sem érdekel.
Chips-féléket, szörpöket, stb. elvből nem fogyasztok, én azt a gyümölcsöt szeretem, amit a kertemben a fáról veszek le, vagy maximum megveszek a piacon, és egyáltalán nem hoz lázba, hogy ihatnék gyümölcsízű folyadékot is, rágnom sem kellene, igaz, a lének vagy 10-20%-a lenne gyümölcs csak... Jók a fogaim, elrágom én továbbra is a valódi gyümölcsöt és iszom mellé ásványvizet, ha szomjas maradok!
"jókat nevetnek rajtatok és otthon eszik a pacalt,és dőzsölnek a pénzeteken.."
MI PEDIG FOGYUNK ÉS EGÉSZSÉGESEBBEK VAGYUNK! :-)
Lesz*rom, hogy ez nekik anyagi haszonnal jár. Nekem is, mert az L-es ruhát olcsóbban megkapom, mint tavaly a 3-4Xl-eset... :P
Tök jó, hogy nincs jobb dolgod, mint mást szidni és lenézni :P Nincs némi probléma a fejecskédben? Gyanús... lelkecskédben?
Egyik családtagom egy időben összejárt velük, és kb ugyanazt mondta el, amit te, + rohadtul el vannak szállva maguktól.
A termékeiket lehúzásnak tartom.
A DVD-ik lehet, hogy jók, nem próbáltam (bár érdekes mód mindkettő gerincproblémákkal küzd, na mind1...)
Lefogytam 15 kg-ot én is, de Norbi, Réka, és Update nélkül....
Reagálnék az előzőekre..
Lehet,hogy jó a tornázgatós módszer,ha mozogsz akkor fogysz,ha "Rékásan" meg "Norbisan" mozogsz akkor is fogysz.
A lényeg az ,hogy akkor is csalásnak tartom,én azt meséltem el amit én tapasztaltam/tapasztalok,és náluk hiteltelenebb emberek NINCSENEK(lehet szitkozódni)Bort isznak és vizet prédikálnak.Szerintem iszonyúan lehúzzák az embert,de a reklám marketingjük miatt sokan nem veszik észre,az első mondatomhoz annyit,hogy fejfájásra beveszel egy gombot attól is elmúlik a lényeg az,hogy elhiszed,hogy ez jó gyógyszer ami segíteni fog.
Nem értem a vita lényegét.
SENKIT nem kényszerített Norbi arra, hogy dagadtra zabálja magát, hogy aztán fogyi módszert kelljen keresnie. Vagy tévednék?
Sőt, arra sem kényszerít senkit, hogy norbizzon.
A kövér embernek van egy problémája, neki van egy módszere - nem muszáj megvenni, ahogy meghízni sem muszáj. De lefogyni sem: mindenki a maga egészségének kovácsa. Neked nem lesz abból bajod, ha Réka pacalt eszik vagy Lara hurkás. Ha te vagy elhízott, az viszont a te bajod. Ennyi.
Találj magadnak megfelelő módszert a fogyáshoz, és ne foglalkozz Norbival. Mert így csak savanyúnak tűnik a szőlő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!