Milyen kajákat vegyek, ha most akarom elkezdeni a fogyót?
19 éves lány vagyok és havonta így magamra tudok 3 ezret költeni kajára (itthon lakom és ugye itthon mást esznek)
Az a baj h ez így nagyon kevés ahhoz h egészségesen tudjak enni :( valaki segíteni praktikákban vagy egyszerű fogyis ételekben?
Korpás kenyérre gondoltam, natúr joghurtra, csirkemell(bár ezt lehet nem tudom kivitelezni..) zöldség van itthon
Miért lenne kevés, még csak 15,10 van, hátra van a vacsora.
A reggeli oké, de kellett volna zöldségeket is enni, anélkül sose reggelizz.
Az ebéd jó volt, hacsak nagyon nem zsíros, hiszen a rizs-hús-karfiol összeállítás teljesen rendben van, fogyókúra alatt is.
Du. egyél meg egy-két almát, este pedig vacsorázz.
Ennyi.
a lényeg,hogy naponta legalább 5ször egyél,de ne túl sokat.és lassan is,mivel 20perc után érkezik el az információ az agyadhoz a telítettség érzet.Nem szabad annyit enni,hogy utána már a földön fetrengj a fájdalomtól,annyira tele lettél.Minden étkezésedben legyen zöldség,főleg evés elött egyél meg min.1 retket,mivel az segít lebontani a kaját.Ne igyál szénsavasat,mert az gátolja az emésztést.A 100%-os italoknak nehiggyél,hogy az annyira jó lenne,mivel nemigaz.Minden nap sportolj valamit.Az úszás minden héten min.2szer elég,de akár az is jó,ha sokat sétálsz,de nem csiga lassúságban,hanem kicsit gyorsabban,mert ha a pulzusod már 120 fölé megy,akkor már gyönyörűen égnek is a kalóriák.És valóban hülyeség az,ha 6 után már nem eszel,inkább lekefvés elött min.2 órával.
Tudom,hogy sok benne a ,,ne egyél" dolog,dee mint tudjuk:
,,A SZÉPSÉGÉRT MEG KELL SZENVEDNI!!" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!