Szülés után vagyok 4 hónappal. Sajnos 134 kg vagyok. Egyszerűen nem indul meg a fogyás! Nem szoptatok. Mit tegyek?
en 117 kilorol fogytam 84re (ment volna lejjebb is, de babaproject, terhesen nem dietazok)
szoval: vibrációs tréning.
nekem ez jott be, heti 2x 1 oraban
nem leterhelo, 2 perc utan izzadtam, mint a lo (melyizomtornanal ez fel ora volt, hastancnal 3/4 ora), utana nagyon jo erzes volt, hogy mozogtam, frissito volt furamod)
szerintem haromszor fel oraval kezd, (fel orat kevesnek fogod erezni, egy orat meg soknak, vhol 3/4 ora az idealis)
kajaban en gastroyaltol rendeltem, se ize, se buze szinte, es nem is olcsó, de segit (havi 2 het, vagy hetfotol pentekig, vagy ahogy neked jo)
kitartast!
mindamellett egy endokrinologust en is ajanlok, mert szules utan nekem bezavarodtak ahormonjaim, es barmit cisnaltam, csak hiztam (tshm az egekben volt)
szoptatsz?
szerintem, ne várj a vérvétellel, az az alapvizsgálat!
SZia!
látom sok jót írnak Neked. a barátnőm ugyan ebben a cípőben járt.típus.nem!neki 3 gyerek után,-kínkeserves diátára tette a nőgyógyásza a 3. előtt!! mire kiderült 32 évesen: pajzsmirigy.úgyhogy,menj el beutalóért és vizsgáltasd ki.kártékony állapot,mindegy, hogy túl vagy alul müködik.érdekel az eredmény, köszönöm,ha megírod!
cirmos@szitu.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!