Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyaszthatom a csípőmet?

Hogyan fogyaszthatom a csípőmet?

Figyelt kérdés
Terhesség alatt nem híztam, viszont a csípőm megszélesedett, és egy kis zsírréteg rajtam maradt. Ezt akarom eltűntetni, mert nagyon zavar, hogy oldalról jól mutatok, szemből meg csúnyán "szétfolyt" az alakom.
2009. ápr. 29. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Hullahopp karika, zsírégető öv, ecet, citromlé, felülés.
2009. ápr. 29. 13:19
 2/3 anonim válasza:

hogy érted hogy ecet citromlé?! ezeket mind együtt? kérlek válaszolj. Amúgy én nekem is a csipőm a gond.

Állitolag futás, és úszás mindent segit.

Most vettem 2 hónapja LEG MAGICET szerintem hatásos. ha van kis félretett pénzed megéri. most már jóval olcsóbb..

2009. ápr. 29. 13:34
 3/3 A kérdező kommentje:
a leg magicet nem ismerem, de lehet, hogy utánanézek mi is ez pontosan. úszás, futás nem annyira megoldható, mert kicsi a gyerkőcöm, nagyon körülményesen tudom csak megoldani, hogy ne legyek itthon. többnyire a sportot akkor csinálom, mikor ő alszik:-(
2009. ápr. 29. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!