Lassan 1 hete alkalmazom a kalóriaszámolgatást, és semmit nem fogytam, valamit rosszul csinálok szerintetek?
Dettó nálam is. Én is egy hete csinálom, semmi változás, sem kilóra, sem a tükörben..
De nem keseredek el, egyik csaj ismim rettenetesen kövér volt (nem a duci, hanem már az úristen de kövér kategória) és 11 hónapja orvosi javaslatra 1000 kalóriás étrendet követ, nos már most véknyabb nálam..Kb. 60kilósra fogyott le így.
Szóval türelem!
Jah, és Norbi szerint fogyáshoz a kaja 80%-ban, a mozgás 20%-ban járul hozzá. De ha mozogsz is, azzal csak magadnak teszel jót, jót tesz az állóképességednek és a bőrödnek.
Dehogy kevés az 1 hét rá.
Ha pontosan be van állítva a kalóriadeficit,akkor max 2 nap alatt reagál rá a test,vagyis kevesebb lesz a súlyod.
Uh igen,valamit elnéztél.
Amit meg írtál,hogy ne lépd túl a kalóriaigényed az meg a súlytartás,uh akkor nem fogsz se fogyni,se hízni.
Köszönöm a válaszokat!
Már a csökkentett kalóriára gondoltam...
A súlytartáshoz nekem 1500kcal lenne szükségem, a fogyáshoz 1300-ra, és arra figyelek, hogy az 1300-at ne lépjem túl, de úgy érzem, hogy alatta vagyok.
A biztatásokat köszönöm, várok türelmesen!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!