Este fél 7-7-kor is lehet még vacsorázni?
Fél 4-kor "ebédelek" és így jönne ki a 3 óra.
Másik dolog: a tojásfehérjében tényleg csak 14 kalória van?:OO
Köszi:)
Hát XDDDD
Lehet hülyének néztek, de sokkal jobban alszok:DDD
Ez az egyik ok, amiért szoktam:D
a másik meg az, hogyha fél 6- fél 7 körül vacsizok, 9-ig simán szoktam tanulni, aztán belehalok, ha nem iszok kávét :D
azt, hogy este nem jó enni, valami agyhalott nyomorék találta ki, a követői szimplán buták, befolyásolhatók és szerencsétlenek.
kiegyensúlyozott étrenddel, lehetőségeidhez képest sok mozgással bármilyen testképet elérhetsz.
Én közvetlen lefekvés előtt is szoktam még enni, és nem csak csipegetni, hanem rendes kaját. Ha nem így teszek, és felébredek, akkor rögtön éhes vagyok, és állhatok neki hajnalban enni. És csak jóllakottan tudok elaludni.
Ja, és sovány vagyok.
:)
Utolsó, igen. alapvetően ennyire megalapozott ez a korai evés dolog. másfelől meg, növekedésihormon-szinte este a legmagasabb, tápanyag beépülés stb. is elvileg este jobb. ekkor sok tápanyagra is van szükség, mert komoly építő/regeneráló folyamatok játszódnak le.
és aki nem eszik alvás előtt, úgymond üres gyomorral képes lefeküdni, csak hogy valamivel kevesebbet egyen, az így.. ezeket a folyamatokat hátráltatja? hát.. szegények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!