Este fél 7-7-kor is lehet még vacsorázni?
Fél 4-kor "ebédelek" és így jönne ki a 3 óra.
Másik dolog: a tojásfehérjében tényleg csak 14 kalória van?:OO
Köszi:)
Én most negyed 11-kor fogok vacsorázni: 1 norbi rudit egy nagy bögre 1,5-ös tejjel. :) Tegnap este kakaós csigát ettem (update 1).
És fogyok :)
lehet és igen kb 14.
nem olvastam még utánna mélyrehatóbban ennek a 6 után ne egyél dolognak, de egy dolgot már biztosan állíthatok.
Az hogy milyen tápanyag mikor mivé hasznosul az sokmindentől függ és nem pedig 1 dologtól fekete fehéren.Meg amugy is egyik ember 9kor fekszik másik éjfélkor és ez az elmélet elsősorban arra épül hogy alvás közben elraktározzuk a dolgokat.
Bármikor lehet vacsorázni valami könnyűt, csak ne rögtön lefekvés előttre időzítsd.
Igen, én is úgy tudom, hogy 14 kcal.
Szénhidrátot nem szoktam:)
vacsorára ezeket szoktam enni:
Tojásfehérje, túró, mozzarella sajt, zsírszegény kefir, natúr joghurt, és néha lecsúszik hozzá egy tejeskávé (1, 5-ös tej) :)
Ezek megfelelők?:)
Teljesen jó! :) Én is pont ilyeneket eszem:
sovány túró enyhén sózva nagyon finom, egy két szelet vékony gépsonka(pulyka), paprika, és ha van egy kis grillcsirke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!