Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek is kéne még fogynom?

Szerintetek is kéne még fogynom?

Figyelt kérdés
egy modellügynökségnél azt mondták, csak akkor foglalkoznak velem, ha fogyok 5 kilót. 55 kiló vagyok.
2011. okt. 5. 23:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

KEgyetlen a modellvilág. Nekem van egy barátnőm, aki modell volt. Ő nem anorexiás, csak épp igyekezett megfelelni az elvárásoknak, különben súlyos pénzektől esett volna el. Mert a szerződés szerint van mérlegelés egy-egy munka előtt, és ha több vagy, buktad.

Neki is 50 alatt kellett lennie. Volt olyan, hogy egy-egy nagyobb munka előtt két napig nem ivott, csak kortyokat hogy ki ne száradjon, mert az ő súlyából már tényleg csak vizet lehetett veszíteni.

Nem egy idióta lány, sőt okos, viszont neki ez volt a kitörési lehetősége a csóróságból, beutazta a világot, viszont iszonyatos áldozatokat hozott. Volt, amikor kénytelen volt speedezni, mert hirtelen jött egy munka, és másképp nem tudsz 5-7 nap alatt fullra leszálkásodni.

Úgy tudta tartani a súlyát, hogy volt olyan közös vacsink, aminél ő egy fél retket evett.

Nagyon gondold meg, hogy megéri-e ez neked.

2011. okt. 6. 13:25
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én sem akarok igazából tovább fogyni, és meg is lepett h ezt kérték tőlem. Eddig egyik ügynökségnél sem kérték, mindig megfeleltem. Csak ez az ügynökség elég jó hírű és nagyon nehéz bejutni. Mérlegelek hogy az egészségem fontosabb vagy az álmaim megvalósítása. Képet meg azért nem teszek fel mert nem akarom, h bárki is felismerjen, ha megtudnák, h ilyenen gondolkozom rögtön elutasítanának.
2011. okt. 6. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!