Mennyi az a mennyiségű kaja amivel meg lehet élni? Tehát annyit eszel, hogy épp ne hallj meg, tudsz járkálni, tanulni, tehát azért van energiád?
hosszútávon ennyi nagyon kevés. ennek kórház lesz a vége. fogyókúrában (kh-ban orvosi felügyelet mellett) is csak olyan diéták vannak (extrém elhízottaknak) amik 800kcal-t tartalmaznak.
egy egészséges embernek min 1500-2000kcal kell egy nap!
Én azt nem értem, hogy aki kibírja, hogy ne egyen szinte semmit, az mi a francért nem eszik inkább egészségesen. Ennyi akaraterővel simán lehetne nagyon jól is táplálkozni, minek direkt hülyén csinálni? :\
Ha valaki normálisan eszik, biztos nem hízik el sehogysem. Csak utána kéne nézni az egészséges táplálkozás szabályainak, tele van vele az internet...
Egyébként hogy válaszoljak is a kérdésre, itt van egy jó energiaszükséglet-kalkulátor:
Attól függ, milyen gyakori az a néha.
Napi kétszeri átlagos étkezéssel (két kifli felvágott fél liter tej + egy tányér étel+ 1/2 l cukros tea) könnyű fizikai munka mellett napi egy óra biciklizéssel maradtam mindig 61 kiló. Pluss munkánál(ha 8-ig tízig tartott) 1-2 csoki, sör.
Vannak válogatós emberek,akik szinte semmit nem esznek, de elvannak rajta. Gondolom jó a tápanyagfelhasználásuk.
A lányom is sokszor hetekig csak egy fél banán, kicsi csoki, tea, kis turkálás, s egésznek otthagyása, kifli, mégsincs semmi baja.
Főiskolás koromban egy évig elvoltam némi kiflin meg gyümölcsjoghurton. Néhány háztartási keksz..
Nem mondom hogy nem voltam éhes. Volt aki csak napokig savanyú cukrot evett.
Egyszer meg a táborban két napig csak papír kajajegyet ettünk :)
Azt mondtuk , jobb mint amit főznek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!