Ki az aki ezen a hétvégén "bűnözni" fog? :DD
Ez az ami biztos,már rég ki akartam próbálni,csak eddig mindíg elriasztott az elején lévő cimke :)
ELKEZDŐDÖTT!!!
Reggelim : disznósajtos zsemle,1 lekvárosbukta,1 kakaóscsiga,1lekváros fánk,1 habroló,egy habosmákos süti, egy puncsgolyó, pöttyös guru, boci kókuszos, pár falat lángos :D
És ez még csak a reggeli XD
Na milyen volt? :)
Ha én nem tömtem magamba 20ezer kalóriát akkor egyet sem. Kegyetlen volt a mai nap,hihetetlen mi mindent megírtam enni.Nem is voltam éhes,sőt...de azért nyomtam tovább a vajkaramellát meg a marcipánt :D A bibi az hogy még van kaja bőven és...gondban leszek a holnapi nappal XD
A "jó" hír az hogy megérkezett a futópadom,és mag meg szermányoltam egy klassz kis futócipőt. Úgyhogy hétfőtől meghajtom magam:)
Bocs hogy ennyit szájalok,de tök jó leírni,pláne a kajáról beszélgetni. Itthon is mindíg a kajáról beszélek,elemezgetem a máktöltelékeket meg a nutella krémességét... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!