Hétvégén (tegnap máról) bnőmnél aludtam és? (lent)
Figyelt kérdés
Barátnőmnél aludtam tegnap és ma jöttem tőlük haza. Bnőm péntek du.án bevásárolt és bejelentette hogy két napig abba hagyom a fogyót és én is eszek. Vett csomó édességet, csokik, keksz és mondtam neki hogy nem szabad és mondta h negyven kilósan mit akarok még fogyni...jelentem 49.4 kg vagyok.-.- :D és végül én is ettem egy csomó édességet, meg ugye anyukája is fözőtt rántott hús, sült krumplival (ez vacsora volt) ebéd meg húsleves. :((( áááááááááááá nagyon elrontottam? meg még reggel is ettem csomó mindent tehát már mais jóval átléptem...most nagyonnnagyon lelkiismeret furdalásom van. :/ ha egy napig ettem volna akkor talán nem, de igy h mindkétnap...:( persze nem egész nap feküdtünk de az a mozgás az nagyon nem elég hogy én ezeket mind lemozogjam. :// most hizni fogok ettől a két naptól? holnaap már vissza térek. :SSS 14/L :(2011. szept. 25. 12:54
1/13 anonim válasza:
Holnapra valószínűleg 70 kg leszel.
2/13 anonim válasza:
ha 50 kg alatt vagy, csak akkor gáz ez a két nap, ha max 150 cm vagy. de gyanítom inkább vagy 160 vagy mégtöbb, és most itt hisztizel nekünk, hogy végre normálisan megetettek.
3/13 anonim válasza:
milyen magas vagy nyuszifül és hogyan fogyókúrázol?
4/13 A kérdező kommentje:
a-a 156 cm vagyok.
2011. szept. 25. 12:59
5/13 anonim válasza:
semmi szükséged fogyókúrára,abszolút normális a súlyod.
ne legyél anorexiás.
14 évesen nem is lenne szabadna fogyóznod,de ha tönkre akarod vágni a szervezeted akkor nyugodtan,aztán majd pár év múlva sírsz h mért nics mellem és mért nem tudok menstruálni....
7/13 anonim válasza:
hát nem mondom azt, hogy ennek semmi hatása sem lesz, mert az nem igaz, figyi gondolom azért a rántotthús sem ugy volt hogy kétpofára bezabáltál egy egész tepsinyivel, kb 1 kiló különbség lesz (max 1,5), de figyi, ahogy téged elképzellek pár nap alatt leadod, nyugi. ha nem kapod magad azon, hogy hajnali 4kor a hűtőszekrény előtt térdelsz és tenyérrel lapátolod a hideg pacalpörköltet, akkor nem lesz semmi. najó azt akarom mondani, hogy ha mondjuk idegességedet evéssel vezeted le vagy többet eszel RENDSZERESEN a kelleténél, akkor nem kell semmitől tartanod. gondolom sportolsz, fogyózol, meg abban a korban vagy, amikor még sokkal könnyebben adja le a szervezetet a fölös súlyt, mint a felnőtt szervezet. de azt remélem, hogy nem önsanyargatós, "csak egy almát eszek egész nap", anorexiára hajazós fogyózást művelsz.
8/13 A kérdező kommentje:
jó nem kéne már fogynom de azért ennyit nem akarok enni.... amúgy legközelebb jövőhét szombaton mérem magam, és egész héten diétázok, szóval szerintem nem lesz gáz..legalábbis remélem. :/:D köszi mindenkinek.
2011. szept. 25. 13:52
9/13 A kérdező kommentje:
meeg amúgyis alig birok már enni, hányinger kerülget, és ez szerintem holnap is igy lesz, tehát alig tudok majd enni, nem baj én annak csak örülök. xd most ürüljön ki a gyomrom, megkönnyebbülés lenne, mert olyan hányingerem van h vááá. :S naa majd irook jövőhéten ha hiztam. xDDD :DD
2011. szept. 25. 13:53
10/13 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__22..
AZ EVÉS ÉS TESTKÉPZAVARODAT KÉNE KEZELTETNI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!