Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az úszásnak milyen hatásai...

Az úszásnak milyen hatásai lehetnek? (lent)

Figyelt kérdés

Van rajtam kb 7 kg plusz súly. Ráadásul gerincfrdülésem is van. Arrabiztosan jó lenne heti4x úszás, de nemtudom, hogy alakformálásra jó lenne-e? Vagy súlybanlenne-e csökkenés? Persze helyes étrend mellett, este6 után nem ennék..meg gyümölcsök, kevés cukor,csoki.. stb. ja meg nem ennék kenyeret.

Segítsetek légyszi! Sok választkérnék! :)

14/L

2011. okt. 4. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:

A helyes,egészséges étrend és a 6 után nem evés elég keményen üti egymást.

Heti 4x másfél óra úszást meg egész jó és rendszeres sportnak is lehetne nevezni akár.

2011. okt. 4. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Az úszás a gerincnek nagyon jót tesz, amellett a víz folyamatos áramlása a tested körül serkenti a véráramlatokat, a vérkeringésed biztosan jobb lesz tőle.

Szerintem a súlyfeleslegednek sem árt, a lábakat, a hasat a hátat, a karokat, mind átmozgatja (túlzott erölködés nélkül).

Én vallom, hogy feszesít is.

Az étrended viszont nem elég konkrét! Ennél azért jobban oda kell figyelni, hogy mikor mit és mennyit eszel! Az nagyon nem mindegy!

2011. okt. 4. 15:08
 3/6 anonim válasza:
én elég sokat fogytam heti 5x1 óra úszással. Sajnos a vállam is megnőtt ezzel párhuzamosan. Tettem is itt fel kérdést ezzel kapcsolatban. Ja, és nem "kevés cukor", hanem semmi cukor! Ha már az egészséges étkezésnél járunk. NEm vagyok cukormumus, de ha teljesen elhagyod a cukrot, az rengeteget fog segíteni.
2011. okt. 4. 15:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Kenyeret miért ne ennél?

Reggelre nyugodtan mehet.

2011. okt. 4. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a fehér kenyérre gondolt...

de szerintem elég felületes ilyenekbe még a tudása, majd utánanéz, ha nagyon érdekli..

2011. okt. 4. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: de ha meg 14 éves, akkor meg ráér még elmélyülni ilyenekbe..
2011. okt. 4. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!