Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az aerobiknak tényleg vannak...

Az aerobiknak tényleg vannak 'káros' hatásai?

Figyelt kérdés

Olvastam egy oldalon, hogy rosszat tesz a hátnak, mert megterheli.

És van egy ismerősöm, aki hosszú ideig aerobikozott, nem csak hébe-hóba, rendszeresen és intenzíven. Nagyon szép alakja lett, de alacsonyabb lett 2-3 cm-vel. Tudom, most jön az, hogy elszokták mérni egy csomó helyen, de nem, ugyanott mérte le és emlékszem, hogy nekem meddig ért és most tényleg kisebb, pedig nem nőttem egy centit se.

Szerintetek?:/

2011. márc. 6. 09:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Amit használsz, az kopik. Ergó az aerobik jobban koptatja a tested, mintha csak feküdnél, bár ennyi erővel elmondható ez minden más mozgásról is.

A testmagasság meg nem állandó, percek alatt is megváltoztatható. Mérd le nyugalmi helyzetben, majd edzés után, és láss csodát.

2011. márc. 6. 10:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Ritkán mérem magam, de akkor majd kipróbálom. :) Szóval, ha valaki intenzíven sportol, akkor annyira igénybe vett a test, hogy az a 2-3 cm magasság különbség beáll? Barátnőm régen 166 volt, de most a max, amit mérni tud az a 164,5.. :D (és ugyanott méri, ahol régen)
2011. márc. 6. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!