Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék lefogyni 10 kg de...

Szeretnék lefogyni 10 kg de nem tudom már hogy hogyan! Probáltam a 90 naposat de szédülök minden bajom van! Ti voltatok már igy?

Figyelt kérdés

10 kg-tol szeretnék megszabadulni kb 3 hónap alatt

elkeztem a 90 naposat de szédülök minden bajom van!!

valami más kéne ami tartós is!

arra gondoltam hogy heti 3x futok rékázom és taposok 3x1órát!

ja és még annyit hogy réka tornái am nekem megvannak azok 1 ára hosszásak!igy az elején megnnyit csináljak belöle???

mit kéne csinálnom????hogy jó legyen!!!!!

2009. ápr. 28. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
szia! a Réka tornák nagyon jók, azonban ekkora súly leadásához nem elég, legalábbis nem 3 hónap alatt. diéta is kell hozzá, és még gyorsabban is meglesz a -10 kg, és egészségesen. Egyél gyakran, 3-4 óránként kis adagokat. Keerüld a már ezerszer emlegetett finomított liszt, cukor ésaz ezekből készült ételeket. És nyugodtan egyél 6 után is, ha úgy jön ki a lépés. tornákat csináld végig, ha kell, tarts pihenőt. Ezt Réka is elmondja. Sok sikert!
2009. ápr. 28. 11:24
 2/4 anonim válasza:
Szia!Pár hete kezdem el az update módszer szerint enni!Szuper,nem vagy olyan éhes,mit előtte(Legalábbis én az voltam).A norbi update-ben még puding is van.Sokmindent ehetsz kivéve persze a szénhidrátok javát(kenyér,liszt,cukor,csoki),de ezek is helyettesíthetőek.Így végülis akár este is ehetsz pl.pörköltet savanyúsággal!Sok sikert.
2009. ápr. 28. 15:08
 3/4 A kérdező kommentje:
és mennyit fogytál már??és mennyit mozogsz?
2009. ápr. 28. 15:35
 4/4 anonim válasza:
Szia!6 kg és futok a fiam után,ennyi a mozgásom.Persze ha nagy a súlyfelesleg(mint az én esetem +20kg) akkor hamarabb elindul lefelé a sok kiló.Be szeretnék egy kis mozgást is iktatni.Sok sikert neked,de ha belevágsz tényleg ne egyél szénhidrátot a kívánt súlyig,utánna lehet majd de csak inkább délelőtt.Sztem vegyél egy norbi kódos zsebkönyvet,kb. 1000ft.
2009. ápr. 29. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!