Ki szerint igaz, ez a raktározós dolog?
nemtudom, lehet igazatok van hogy ha keveset eszel és utána picivel is többet eszel attól is hizol...szerintem ez nem annyira igaz mivel ha mondjuk tegyük fel 1600kcal a "megengedett" de én eddig csak 1000kcalt ettem, és ennék 1300at igy egy nap alatt (mmint nem ugy h egy hétig csak 1100at utána másik héten már 1200at stbstb...) nem igy értem hanem h egy nap megeszek annyit akkor még MINDIG a kcalomon BELÜL maradok, szóval fogok fogyni....vagy nem?
EZ CSAK EGY PL-DA VOLT EZT MOST TALÁLTAM KI!!! NEM RÁM VONATKOZIK!!!!
a szervezet működése hülyeség szerintem is, teljesen alaptalan. nem értem, egy játékot miért kell ezzel bonyolítani. jobb lenne, ha kajálást úgy teremtették volna, hogy rányomsz a hűtőn egy lájk gombra, és akkor már jól is laktál oszt kész.
ugye mennyivel egyszerűbb lenne? ehelyett a kib.aszott szervezet itt néhány 100 000 év tapasztalattal, össze-vissza mindenféle biokémiai reakciók sorával működik! kit kell megfenyegetni, hogy ne így legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!