Hánykor vacsiztok? : )
Figyelt kérdés
vagy ez változó...? :)2011. szept. 28. 17:18
1/9 anonim válasza:
Amikor megéhezek. De az én esetemben nem is hívnám "vacsinak", sokszor ugyanis eszek este 6-kor, aztán 9-kor, de megesik hogy éjfél körül is eszem egy kiadósat.
2/9 anonim válasza:
1 körül fekszem szóval 9-10 körül.
3/9 anonim válasza:
én nekem változo xD van mikor duplán is xd
4/9 anonim válasza:
Változó, és pont ezért én csak akkor ha tudom, hogy na mostmár nincs semmi dolgom, eszek, mosdás, ágy. Kb. elalvás előtt 2 órával. De ha többel előtte ennék, én újra éhes lennék, mert csak salátát eszem este, és ká kiüríti 2 óra alatt a gyomrom.
6/9 anonim válasza:
ha 22 órakor még spec. has edzést csinálok, akkor 23 óra körül. de előtte 19-20 óra felé azért már van egy elő-vacsora.
7/9 anonim válasza:
Attól függ mikor fekszem le. Amúgy akkor eszem mikor éhes vagyok. Este már túlnyomórészt csak fehérjét.
8/9 anonim válasza:
Én mindig 6-7 óra között. Nem sokat, és ha utána még iszom 1 bögre zsírszegény tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!