Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lenne valami ötlet, hogyan...

Lenne valami ötlet, hogyan spanoljam föl magam?

Figyelt kérdés

Egy hónapja fogyózom,és napi másfél órát tornázom,a napokban valahogy már nincs kedvem tornázni(az evéssel nincs bajom,azt meg tudom állni!)de a tornához abszolút nincs kedvem...SAJNOS

Mikor közeledik a tornázás ideje,már minden féle kifogáson jár az eszem,egyszerűen nincs már kedvem hozzá.Pedig már fogytam közel 10 kg-t,és ez sem ad erőt.

2009. ápr. 26. 20:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ismerős, nekem a szakítással sikerült felspanolni magam. Én úgy szoktam, hogy mozgás elött megiszok egy 4személyes kávét és ez valamit dob rajtam úgy érzem, de tény és valóü hogy nehezebb sokkal
2009. ápr. 26. 21:23
 2/11 A kérdező kommentje:

nem ilyen eszközre gondoltam.

a kedvem és a kitartásom hagyott alább...

2009. ápr. 26. 21:25
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha teheted átmenetileg sportolj valami mást! Kocogás, úszás, másik torna kazi stb...

A jövőre nézve is hasznos, ha találsz olyan sportot, amit élvezel is (az elért súlyt meg is kell majd tartani)!

A futás, kocogás zenehalgatással egybekötve nekem például kifejezetten remek kikapcsolódás. Mivel jól érzem magam mozgás közben is (nem unom, nem fájdalmas vagy kellemetlen) van kedvem hozzá minden nap!

2009. ápr. 26. 21:43
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is rohadtul unom a napi 60 perc bicajt...

Hallgass zenét.

2009. ápr. 26. 22:36
 5/11 anonim ***** válasza:

Én is próbálom váltogatni a dvd-ket, eljárok úszni, biciklizni, görkorcsolyázni, nagyokat sétálni.

Nehéz, én tudom. Esetleg keress partnert hozzá! ;)

2009. ápr. 27. 09:09
 6/11 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Ajánlom ezt az oldalt:

[link]

Itt rengeteg fitnesz dvd-t le tudsz tölteni. ;)

2009. ápr. 27. 09:12
 7/11 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vok. Két hónap után nagyon meguntam a tornát, de most tartok egy kis szünetet(1 hét), utána megint neki állok "kínozni" magam. A kajálással nekem sincs problémám, de ez a torna..., pedig eddig nagyon eredményes volt az biztos. Ne add fel, sok sikert a további folytatáshoz!!!
2009. ápr. 27. 11:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyébként én is így vagyok ezzel. Fura, de 1-2 hete én is leálltam. A kajálással nincs gond. Csak a tornára nincs most időm. :(
2009. ápr. 27. 15:00
 9/11 anonim ***** válasza:
De egyébként az is lehet, hogy az ember elér egy majdnem kívánt testsúlyt, alakot és akkor már nem érzi annyira szükségét... Már nincs olyan hajtóerő, ami rávenné a mozgásra - SAJNOS. :(
2009. ápr. 27. 15:01
 10/11 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a válaszokat,és a bíztatást mindenkinek!!!!!

utolsó válaszolóval némileg egyetértek,de ez a közel tíz kiló esetemben semmi...most indul be igazán a fogyás,és én marha képes lennék feladni...

brrrrrr...

2009. ápr. 27. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!