Hogy adnátok le 30Kg felesleget?
13:47 vagyok
Semmi extra... kalóriaszámolás, növelt fehérjebevitel, majdnem napi szinten 50-60perc kardio mozgás.
Nem vontam meg semmit,ettem kenyeret,csokit,sütit stb de csak annyit hogy ne lépjem túl a fogyáshoz szükséges kalóriamennyiségemet. És 6 után is ettem....sőt,volt hogy este 11kor is :)
100 kilós nő vagyok, nekem pedig lett baj a térdemmel, amikor elkezdtem fogyni...
Valószínűleg mindenkinél más, van akit elbír a lába, van akit meg nem.
Én norbi update módszerrel fogyok: csak 1-es ételek (de azt este is, és amennyit kívánok) + minden nap duci-tréning a torna.
"a férjem 110 kilóval futott"
gyógytornász vagyok, nem csak mellé beszélek.
Orvosilag kimutatott tény, hogy hosszú távon nagyon megterheli. Aláírom, hogy a futással rengeteget lehet fogyni, de ekkora nagy súllyal nem ajánlatos. Nagy szerencséje van a férjednek, hogy nem fáj a lába! De hidd el, hogy előbb-utább nagyon megterhelő!
Újra válaszoló leszek:)
A víz valóban nagyon jó! evés előtt is ihatsz, telíti a gyomrot, kevesebb kaja fér bele.
Azért az emberek többsége nagy túlsúllyal szerencsére nem fut. Nekem nincs túlsúlyom, mégis fáj a térdem a futástól. Pedig 30 éves vagyok. És nem egyik napról a másikra érzi az ember a hatását! A Norbi update 1 es is jó, már akinek. Szigorúan be van határolva mit ehetsz (főleg, hogy mit nem). Nálam nem vált be, hogy bármit is megvonjak magamtól. ettől függetlenül sok embernek igen.Kereshetsz egy 'partnert' is, aki szintén fogyni szeretne. Sokszor jön majd jól egymás biztatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!