Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem érzem, hogy jól...

Miért nem érzem, hogy jól laktam? Miért eszek ennyit?

Figyelt kérdés
Folyamatosan eszek és ez nagyon zavar de akkor is eszek mert nem érzem, hogy jól laktam volna vagy elég lenne amit eddig fogyasztottam. Lehet hogy azért mert elerveztem, hogy elkezdek diétázni, hogy lefoggyak?L/17
2009. ápr. 25. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Én is ilyen vagyok.

De napokban volt olyan h délben ettem egy nagy tányér spagettit, és nem voltam éhes csomó ideig..

lassan kell enni, nem csak pár falatot, megrágni.

Amúgy gyomrod nem fáj? vagy nem sok a savad? mert a magas savszint éhségérzetet okoz.

2009. ápr. 25. 16:17
 2/3 anonim válasza:
83%
A szervezetünkben zajló folyamatok összefüggenek egymással és egyensúlyra törekednek.Külső hatások kibillenthetik ezt az egyensúlyt. Ha fogyni szeretnél, akkor bizonyára meggyőződtél arról, hogy súlytöbbleted van.Beszéld meg a háziorvosoddal, hogy hány kg a többleted, és hogy az egészségi állapotod milyen fogyókúrás diétát bir el. Folyamatosan az is eszik, aki sokat fogyott és a testmagasságához és a napi aktivitásához kevés a testsúlya és a felhasználható energiája. Vannak akik úgy hiznak el, hogy a számukra szükséges adagok elfogyasztása után nem érzik a jóllakottságot, és még többet esznek, hogy elérjék ezt az érzést. Az adagokat pedig egyre inkább növelniük kell. A belső egyensúlyuk kibillent.Orvossal, diétetikussal és esetleg pszichológussal megbeszélve kell kideriteni az elhizás okát, és azt is figyelembe véve kell választani fogyókúrát.
2009. ápr. 25. 16:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, a gyomrom nem fáj amugy.
2009. ápr. 26. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!