Sokat ettem ma? Súlytartón vagyok.
Figyelt kérdés
1 kakaóscsiga
1 vanilliáscsiga
1 lekvárosbukta
1 hagymás-tejfölös bagett
fél adag szezámmagos édes savanyú mézes kinai csirke,bundában, rizzsel(6gombóc)
1 nagy csokipudingos palacsinta.
Vacsira még maradt a kínaiból meg a palacsintából.
Azt tudom hogy vacak,meg semmi értékelhető nincs benne,de ezt kívántam :/
2011. szept. 22. 15:24
1/9 anonim válasza:
nem te irtad ki múltkor aki 9000kcalt megevett majdnem? :D az nem te voltál? ő is ugyanezeket ette.
2/9 anonim válasza:
mármint majdnem ezt. :D kakaós csiga nem voolt.
3/9 anonim válasza:
nehéz súly tartón vagy? szumózol talán?
4/9 anonim válasza:
Ez a méretüktől is függ....meg a te paramétereidtől is...lehetsz 50 kg-s lány, de 70 kg-s kamasz fiú is, és ott a kcal-igények között jelentős az eltérés, de akkor a fizikai aktivitásról nem is beszéltem.....
5/9 anonim válasza:
Nagyon sok szénhidrátot ettél, de abból is a rossz fajtát. Egy csomó édességet, lisztes ételt ettél.Ez így eléggé egészségtelen, nem csak a sok szemét kaja miatt, hanem azért is, mert a zöldség meg a gyümölcs az kimaradt, semmi vitamint nem ettél.Egyébként kb. 2300 kcalt vittél be.Mivel nem tudom, hogy hány cm/kg vagy, mennyit sportolsz, hány éves vagy, fiú vagy vagy lány, nem tudom megmondani, hogy ettől az étrendtől súlyt fogsz tartani, vagy hízol tőle.
6/9 anonim válasza:
kakaóscsiga => 375 kcal (van itthon egy aldis előrecsomagolt, de mérettől változhat)
van. csiga ~ legyen 350
bukta = 300
bagett = 350
palacsinta = 250
kínai bundában?? rizzsel? uh... 500-650 között...
ez hízókúra. a súlytartó étrendbe is kellenek gyümölcsök és zöldségek!!!
7/9 anonim válasza:
előző vok: ehetsz édeset, de MÉRTÉKKEL! ez nem mérték... ha reggel eszel 1 buktát ok, tuti lemozgod... de ez hízókúra.
8/9 anonim válasza:
kedves utolsó...az általad adott adatok alapján 2300 kcal-t sem éri el... Na azért ezt még nem nevezném hízókúrának, mert nem tudod, kicsoda a kérdező (van, akinek 2500-3000 a napi bevitele...)
9/9 anonim válasza:
de azzal egyetértek, hogy összetételben nagyon rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!