Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől híztam, ha fogynom,...

Mitől híztam, ha fogynom, vagy stagnálnom kellene?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az elmúlt 3 év alatt fogytam 30 kilót, ebből kb. 20 kilót januártól kezdve adtam le. Még így is van súlyfelesleg rajtam, de ha még 10 kilót leadok, akkor már megelégszem. 12-én mértem le magam, aztán 19-én, ekkor már 2 dkg-mal többet mutatott, ma pedig egy kilóval mutatott többet. Az étkezésemen nem változtattam, a napi 3,5 liter tiszta vizet megiszom, minden nap biciklizek 7-7 km-t a munkahelyemre, és vissza haza. 18-ától elkezdtem kocogni 2 naponta 3 km-t. Mit csinálok rosszul?Miért nem stagnálok, vagy fogyok?Miért hízok? Köszönöm a válaszokat!
2011. szept. 22. 07:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj emiatt! :)

Nekünk 2 hete cserélték ki a mérlegünket, pár napja álltam rá, többször egymás után. Volt, mikor 54,5 , volt mikor 55,0t és volt mikor 55,5 kgt mutatott. Nem tudom melyik értéknek higgyek. :D

Szerintem nem híztál meg.

2011. szept. 24. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!