Voltál már ilyen állapotban? Mi segített túllépni?
Soha életemben nem voltam ilyen kövér. Fél-háromnegyed év alatt feljött vagy 15-20 kg. Kövér vagyok, és ez már nemcsak esztétikailag zavar, fájnak a lábaim, nehezebben mozgom, stb.
Ami a legszörnyűbb, hogy nem tudom elkezdeni a fogyót. Motivációm lenne elég, mégsem ösztönöznek eléggé. 35 éves vagyok, régebben fele ennyi kiló nem kellett, már dolgoztam lefelé. Szerinted mi ez az akaratgyengeség? Összefügg a korral?
Szia!
Gondolom szeretsz enni, örömet okoz. Erről nehéz lemondani. Ismerős :)
Sétálj be egy update pékségbe, és vegyél egy péksütit, ha azt szereted, csokisat vagy pizzásat, amelyik a kedvenced. Esetleg túró rudit. Pudingot. Ami a kedvenced, szinte minden van. :)
Megeszed, finom, és ha futja könyvre, vedd meg, olvasd el, és hajrá! :)))
És örülnék, ha holnap este írnál, hogy ettél-e, és mit szólsz?
Közben nézd meg a rendelhető főtt ételek listáját, csorgasd kicsit a nyálad, istenien főznek... Ha rászánod magad, rendelj kóstolót!
Szívesen melléd állok, tudom, hogy nem könnyű, nekem közel 1 évembe telt, mire rászántam magam a fogyira.
36/N, aki fogy :)
Első: vajon te a tesóm vagy? :-)))
Második: köszi, csak az a baj, hogy mértéket nem tudok tartani... Egyébként egész nap kevesebbet eszem, örülök, hogy fogyok, estére meg zaba...
Második vagyok, ha update 1-es kajákat eszel, a mérték annyira nem számít..... :) Abból bezabálhatsz este!
De persze kifogásokat mindig lehet találni. FEJBEN döntsd el, mit akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!