Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Voltál már ilyen állapotban?...

Voltál már ilyen állapotban? Mi segített túllépni?

Figyelt kérdés

Soha életemben nem voltam ilyen kövér. Fél-háromnegyed év alatt feljött vagy 15-20 kg. Kövér vagyok, és ez már nemcsak esztétikailag zavar, fájnak a lábaim, nehezebben mozgom, stb.

Ami a legszörnyűbb, hogy nem tudom elkezdeni a fogyót. Motivációm lenne elég, mégsem ösztönöznek eléggé. 35 éves vagyok, régebben fele ennyi kiló nem kellett, már dolgoztam lefelé. Szerinted mi ez az akaratgyengeség? Összefügg a korral?

2011. szept. 21. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy te a tesóm vagy???:)
2011. szept. 21. 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Gondolom szeretsz enni, örömet okoz. Erről nehéz lemondani. Ismerős :)

Sétálj be egy update pékségbe, és vegyél egy péksütit, ha azt szereted, csokisat vagy pizzásat, amelyik a kedvenced. Esetleg túró rudit. Pudingot. Ami a kedvenced, szinte minden van. :)

Megeszed, finom, és ha futja könyvre, vedd meg, olvasd el, és hajrá! :)))

És örülnék, ha holnap este írnál, hogy ettél-e, és mit szólsz?

Közben nézd meg a rendelhető főtt ételek listáját, csorgasd kicsit a nyálad, istenien főznek... Ha rászánod magad, rendelj kóstolót!

Szívesen melléd állok, tudom, hogy nem könnyű, nekem közel 1 évembe telt, mire rászántam magam a fogyira.

36/N, aki fogy :)

2011. szept. 21. 21:32
 3/7 A kérdező kommentje:

Első: vajon te a tesóm vagy? :-)))

Második: köszi, csak az a baj, hogy mértéket nem tudok tartani... Egyébként egész nap kevesebbet eszem, örülök, hogy fogyok, estére meg zaba...

2011. szept. 21. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hívták a kedvenc kutyánkat?
2011. szept. 21. 21:50
 5/7 A kérdező kommentje:
milyen betűvel kezdődik a keresztneved? Enyém E.
2011. szept. 21. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem vagyunk rokonok,csak sorstársak....:) Én is fogyóban vagyok,röpke 10 kilót híztam idén. Elmentem dokihoz,hogy le szeretnék fogyni. Mondtam neki,hogy hiába ad nekem étrendeket,meg ilyen majomságokat,rajtam már nem segít BMI(51!!!) Kaptam egy Byetta nevezetű szurit,amit elméletileg cukrosok kapnak,nem inzulin,csak egy hasnyálmirigy rendberakó,étvágyelvevő teltségérzetet adó szer. Reggel este szúrom magam,6 kilót fogytam az első hónapban,de azt mondja a belgyógyász,hogy 4-5. hónaptól indul be rendesen. Pedig nekem már ez is szuper,nem tudok enni,nem szenvedek,nem vagyok éhes,stb.. HA többet eszem,mint ami jólesik,még ki is rókázom. Úgy gondolom,hogy rajtam már csak ez segít,már a a gyomorgyűrűre is gondoltam,de a doki azt mondta,hogy veszélyes és rohadtul megbánom. Nagyon drága a szuri,25 ezer havonta,de azóta nem járok boltba,nem nassolok,úgyhogy majdnem áránál vagyok. Nekem ez a lökés kellett,különben megöl a kövérség.
2011. szept. 21. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok, ha update 1-es kajákat eszel, a mérték annyira nem számít..... :) Abból bezabálhatsz este!

De persze kifogásokat mindig lehet találni. FEJBEN döntsd el, mit akarsz!

2011. szept. 22. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!