Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg van olyan h 1 hónap...

Tényleg van olyan h 1 hónap alatt 20 kg-t is fogy valaki?

Figyelt kérdés
Nekem 3 hónap alatt sikerült ennyit leadnom :(
2011. szept. 20. 12:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen, ha valaki 120 kilóról indul, és előtte embertelenül sokat zabált.

Vagy, ha valaki beteg.

2011. szept. 20. 12:31
 2/11 anonim ***** válasza:
9%
Nincs.
2011. szept. 20. 12:36
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Apám egyszer egy hét alatt 12 kg-t adott le, de nagyon csúnya volt utána... a gyors fogyás, nem igen jó taktika!
2011. szept. 20. 12:39
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Minden az arányokon múlik. Ha valaki 150 kiló akkor simán fogyhat 20 kilót egy hónap alatt.
2011. szept. 20. 12:43
 5/11 anonim ***** válasza:
12%
Biztos van, de az nem mind zsír. Egyébként a te 3 hónap alatt 20 kilós fogyásod is leginkább víz + izomveszteség.
2011. szept. 20. 13:00
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem 2 hét alatt "sikerült" 13 kg - idegesség/stressz, azért számoltam a kalóriát, hogy min 1500-t magamba tömjek...4 hónapba tellett visszahíznom (nem voltam túlsúlyos)
2011. szept. 20. 13:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Tényleg van. Nekem is sikerült, mondjuk nem direkt, csak az idegességtől alig bírtam enni, mindent úgy kellett leerőltetni, és fele még annak is visszajött. Igaz, nekem kb. 30 kiló túlsúlyom volt akkor. Nem tudom, ennek mennyi része volt zsír, de a mérleg tényleg ennyivel kevesebbet mutatott.
2011. szept. 20. 13:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Biztos van: aki beteg vagy stresszel.

Amúgy 3 hónap alatt 20 kg?? Háát, ez sem semmi. Ezt koplalással vagy hogyan? Én örülni fogok a 3 hónap alatt 8-9 kilónak.

2011. szept. 20. 14:29
 9/11 anonim ***** válasza:

1 napos módszer is van: mindkét lábadat leviszi a vonat.

Másképp nem lehetséges, még egy hónap alatt sem.

Őszintén szólva még 3 hónap alatt is durva. Biztos, hogy normális étkezéssel ilyen nem lehetséges, tehát koplalsz. Ha koplalsz, akkor meg úgyis visszahízod.

2011. szept. 20. 14:41
 10/11 A kérdező kommentje:

jaj már ez a láb levágás és stb.. nagyon uncsi ám már.. -.-

képzeld el nem koplaltam, csak normálisan étkezem, és rengeteget sportolok.. nem tagadom nagyon kövér voltam, még kell is fogynom kb 15 kilót, de nem éheztem, és nem az izom ment le meg stb .. mert igazából nem kilóra kell mérni a fogyást hanem centiben, és az a 20 kiló az meglátszik..

azért az h 1 hónap alatt 20 kilóra ijeneket mondok az oké ezért tettem fel a kérdést hogy mi? hogy ? ez tényleg lehetséges? de h 3 hónap alatt 20 szerintem nagyon is reális, nem lett csúnya a bőrőm se, szal én erre büszke vagyok.. nem ez volt a kérdés h azt kritizáljátok meg.

elhiszem h a nagyon gyors fogyás hülyeség és egészségtelen, nem is pártolom, de hogy mindenkit le kell már oltani aki nem 1 év alatt fogyott le több 10 kilót az szerintem nevetséges..

itt már kéredzni se lehet .. :/ tisztelet a kivételnek..

2011. szept. 20. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!