Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mond ilyeneket előttem...

Miért mond ilyeneket előttem ez a lány? Neked is rosszul esne?

Figyelt kérdés

Középsulis vagyok, és hát rengeteg kövér 9.-es van. Tudjátok, olyan.. Tipikus béna kövér csajok. Csúnya arc, pattanásos bőr, szemüveg... (kb mindegyikük ilyen:S)

Van egy lány az osztályomban, nem szoktunk gyakran beszélgetni.. Néha együtt van vele órám (csoport-bontás), és amikor meglát egy olyan 9.-es kövér csajt, nekem mondja, hogy fúj mekkora seggük van, milyen gusztustalan hájasok, meg hogy otthon biztos felzabálja a hűtőt...

És hozzáteszem, én 100 kg vagyok!! (bár páran tényleg kövérebbek mint én, de hát akkor is..)

Ez nekem elég szarul esik :S Kb mintha direkt engem bántana ezekkel a szavakkal... (bár ezt nem hiszem, mert ő "eléggé bír engem"..) Én ezekre már reagálni sem tudok. :S

Szerintetek miért csinálhatja ezt? Anyumat megkérdeztem erről, szerinte ő már megszokta, hogy én ilyen kövér vagyok, fel se tűnik neki.. De hát ez szerintem nem magyarázat erre.

17/L

2011. szept. 17. 15:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Életmódváltással adtam le :)

Amúgy megnézném, hogy a 16:24-es válaszoló hogy mérte volna fel a tettei súlyát 6-11 évesen...

2011. szept. 17. 16:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy én sem akarom, hogy önbizalom-hiányosnak lássanak. Nincs önbizalmam, de tettetni tudom, így engem senki sem bánt.. (sosem csúfoltak)
2011. szept. 17. 16:42
 13/15 anonim ***** válasza:

A 6-11 éves gyerekek tettének súlyát a SZÜLŐK mérik le. Úgyhogy ezzel jönni nem lehet.

Ez már mindegy, elmúlt dolog, sok sikert a további fogyáshoz, és vigyázz a súlyodra ezután.

2011. szept. 17. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:

szerintem 17 évesen lassan nem kéne foglalkozni ennyire másokkal. az emberek furák, igen.. gyakran az ember háta mögött beszélnek stb. ebben az esetben lehet, hogy neked ezt mondja ez a lány másokról, másokkal meg összebeszél rólad.

de ezzel nincs semmi gond, keress olyan embereket, akikben meg tudsz bízni, vagy ha ezt a lányt kedveled, persze legyél vele jóban, attól még hogy van egy ilyen "fura" természete, nem feltétlen kell ezzel foglalkoznod. gondolom megváltoztatni nem akarsz egy 17 éves ember.

2011. szept. 17. 18:22
 15/15 anonim ***** válasza:

lehet hogy csak úgy kicsúszott a száján és nem is téged akart megbántani

ilyen velem is volt,múltkor beszélgettünk "Ember és társadalom ismeret"-en arról hogy ki mi szeretne lenni,milyen célokat akar eléri az életben,az egyik osztálytársam,aki ilyen béna gyerek...szóval pont rá került a sor,én meg poénból mondtam barátnőmnek hogy -Biztos takarító :D

közbe barátnőm anyja és a nagymamája is takarító...

és ezt én se azért mondtam hogy őt cikizzem,csak így véletlenül kicsúszott :/

13l

2011. okt. 15. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!