Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mond ilyeneket előttem...

Miért mond ilyeneket előttem ez a lány? Neked is rosszul esne?

Figyelt kérdés

Középsulis vagyok, és hát rengeteg kövér 9.-es van. Tudjátok, olyan.. Tipikus béna kövér csajok. Csúnya arc, pattanásos bőr, szemüveg... (kb mindegyikük ilyen:S)

Van egy lány az osztályomban, nem szoktunk gyakran beszélgetni.. Néha együtt van vele órám (csoport-bontás), és amikor meglát egy olyan 9.-es kövér csajt, nekem mondja, hogy fúj mekkora seggük van, milyen gusztustalan hájasok, meg hogy otthon biztos felzabálja a hűtőt...

És hozzáteszem, én 100 kg vagyok!! (bár páran tényleg kövérebbek mint én, de hát akkor is..)

Ez nekem elég szarul esik :S Kb mintha direkt engem bántana ezekkel a szavakkal... (bár ezt nem hiszem, mert ő "eléggé bír engem"..) Én ezekre már reagálni sem tudok. :S

Szerintetek miért csinálhatja ezt? Anyumat megkérdeztem erről, szerinte ő már megszokta, hogy én ilyen kövér vagyok, fel se tűnik neki.. De hát ez szerintem nem magyarázat erre.

17/L

2011. szept. 17. 15:24
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ráadásul 1 évvel ezelőtt én 120 kg voltam. Az egy dolog, hogy nem mondtak semmit arra, hogy fogytam (végülis nem várom el), de akkor rólam mit mondhatott..
2011. szept. 17. 15:27
 2/15 anonim ***** válasza:

Ha tényleg kedvel téged, akkor valószínűleg egy ilyen nagyon elcseszett módon próbál "burkoltan" utalni rá, hogy fogynod kellene. Felteszem úgy gondolja (rosszul persze), hogyha nem konkrétan neked szegezi a dolgot, hanem mások kövérségéről beszél, akkor kevésbé bánt meg, és majd "észreveszed magad".

Röviden szólva: hülyén kommunikál.

Kérdezz rá kerek-perec, kérd, hogy őszintén mondja meg, szerinte mennyit kéne fogynod, kérd a segítségét, a támogatását. Hacsak nem vagy egy extrémen magas testépítőnő, akkor 100 kiló tényleg sok, itt nem csak esztétikai problémáról van szó, hanem orvosi kockázat egy ekkora túlsúly.

2011. szept. 17. 15:55
 3/15 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy a vélemény nyilvánítása rád nézve is sértő, mert te sem vagy nád szál vékony. Lehet, hogy csak nem veszi észre magát, nem hiszem hogy téged akar ezzel bántani. Egyébként gratula a fogyáshoz! :)
2011. szept. 17. 15:57
 4/15 anonim válasza:

miért kérdezed meg tőle ?

ennyire nem mersz.....?

beszarok.:(

2011. szept. 17. 16:00
 5/15 anonim ***** válasza:
sztem nem lehet túl jó indulatú énis dagadt voltam 83 kg és most vagyok 55,de voltam már 53 is...172 cmhez,15 évesen szintén középsulisan.nálunk nincs sok dagadt gyerek,de akik dagadtak azokat se csúfolom mert együtt érzek velük.am meg azért nem dícsértek emg a fogyás miatt(ne hari nem bántásból mondom :SS)mert 1,vagy nem érdekelte őket 2,vagy mert még mindig akkora súlyfölösleg van rajtad,hogy a 20 kg fogyást se lehetett nagyon észrevenni,mert még mindig sokat kéne foggy:SSnekem is 10 kg fogyás után,de még 15 kg fogyás után se vették annyira észr inkább olyan 65 kgsan...
2011. szept. 17. 16:01
 6/15 A kérdező kommentje:

Minek kérdezzem meg tőle? Nem vagyunk annyira jóban. Tőle segítséget kérni pedig biztos nem fogok a fogyáshoz.

Mondom, hogy nem vagyunk annyira jóban. Csak a 2 legjobb barátom tud arról, hogy fogyózok, és hogy ez zavar engem.

2011. szept. 17. 16:10
 7/15 A kérdező kommentje:

Amúgy 7 hónap alatt fogytam ennyit, szóval lehet azért nem vették észre. De mondtam, hogy ez végülis nem zavar, mert nem kell dicsérgetniük. Meg arról sem kell tudniuk, hogy fogyózok.

Ez az én szememben gyengeség, ha erről kell beszélnem..

2011. szept. 17. 16:11
 8/15 anonim ***** válasza:
Hogy lettél ennyi, te jó ég? Betegség miatt? Mert ha csak zaba meg mozgáshiány, akkor már az elején el kellett volna kapni, nem lett volna szabad eddig hagyni.
2011. szept. 17. 16:24
 9/15 anonim ***** válasza:
Ilyen már velem is előfordult, de soha nem kérdeztem meg hogy rólam is ez a véleménye, mert akkor önbizalom hiányosnak tituláltak volna. Szabad megkérdeznem hogy sikerült leadni azt a 20kilót?
2011. szept. 17. 16:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát ez kemény. Amúgy lehet hogy ezzel téged is bántani próbál, valahogy beszéld meg vele ezt hogy te is olyan vagy és téged ez idegesít hogy előtted mond ilyet másokra.
2011. szept. 17. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!