Mit egyek mostantól?
Lefogytam 10 kg-t és már egy éve tartom a súlyom (54 kg), de nem tetszik az alakom,mert kövérnek gondolom magam (van egy kis hasam és a kilók is idegesítenek). Mostanában több édességet eszek vagy nem tudom, de híztam 2 kg-t!!!:((( mindig szokok reggelizni (ez általában müzli tejjel, ami úgy 200 kcal), ebédelni kis adagokat szoktam és vacsorázni is (úgy 300-300 kcal külön, de az uzsonnát mindig elrontom, olyankor mindig vmi édességet eszek pl. ma is becsúszott 3 szelet almáspite :(
hetente 6X biciklizem fél órát (nem bírom tovább, mert fáj a gerincem), és sétálok úgy 2-3 km-t, futni régebben futottam, de nagyon fájtak az ízületeim és a forgóm :(
mit egyek és sportoljak?
méreteim: mell: 94 cm
derék: 62 cm
csípő:92 cm
combom legvastagabb részénél: 51 cm
és 165 cm /56 kg
előre is köszönöm, 19/L
az ugye nem jut eszedbe, hogy kezdesz izmosodni?
amúgy meg, ha fél óra mozgástól fájnak az ízületeid, és a gerinced, akkor nem ártana meglátogatni egy ortopéd szakrendelést ;)
köszi a válaszokat, igen már voltam orvosnál, azt mondta, hogy semmi bajom... hát na mit mondjak erre...
nincs jó alakom, mert van egy picit hasam és a derekam is lehetne vékonyabb és a csípőm is, mert szerintem zsír van rajta :(
nos a fogyásom titka: átcsináltam az étrendemet , tehát elkezdtem normális ételt enni főétkezésre és nem édességeket (előtte mindig csokit vagy kekszet ettem, normális kaját nem), és elkezdtem mozogni.
Az lenne a baj, ha nem lenne rajta zsir!:)
35N
Ezek a méretek az ideálistól is csak 1-2 centire vannak, nem kell fogynod. Ha nem vagy az összeállítással megelégedve, keress fel e-mailben, segítek. (Csaj vagyok, nem párt keresek;) )
A fájdalmaidnak is van oka, de több is lehet, találkoznunk kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!