A cottage cheese-t mivel lehet feldobni?
Pf, egyél hozzá baccon-t.
A magyarok Istenére esküszünk, ételt magyarul el nem nevezünk!
Jégsalátára tedd rá.
Illetve bors, fokhagyma, paprika, ezek mindig beválnak.
Édesen még nem ettem.
(másodiknak: a cottage cheese nem egyenlő a magyar túróval, így nem szerencsés túrónak hívni, mégha a cottage cheese jelentése túró - állagra és ízre is különözőek.
ez a cottage cheese: [link]
ez a túró: [link]
szóval nem kell itt nagymagyarkodni és nyelvvédeni....)
Köszönöm a normális válaszokat.:-) Én édesen is el tudnám képzelni, mondjuk nekem ebből a szempontból elég fura az ízlésem.
Az elsőnek: én azt sem tudtam, hogy túrót jelent angolul, mivel nem is tudok angolul. :O De tényleg nem egészen olyan, ezért sem gondoltam volna, hogy = a túróval...
Köszi, bár a leírtak alapján elég rosszul hangzik! XD De mindenképp megkóstolom! :)
Édesen? Mondjuk étcsokival? XD Én imádom a csokit! :)
érett, szemcsés sajt
kenyérre/pufirizsre/korpás kekszekre kenve nagyon finom
önmagában zöldségekkel-főleg ubroka, paradicsom, paprika
bazsalikom, kapor, petrezselyem-beleaprítasz
megtöltöd vele a paprikát/cukkinit/paradicsomot/hagymát stb és megsütöd
sajtba/sonkába teszed, félbehajtod és megeszed:)
rakott ételekbe, pl egy sor rizs, egy sot darált hús egy sor cottage cheese egy sor karfiol egy sor paradicsom egy sor hagyma egy sor tojás egy sor karfiol és reszelt sajt
pizzába, melegszendvicsre
almába töltve finom
Édesen: vaníliás cukorral kevered, vagy lekvárral, nagyon finom
Sósan: fűszerezd,a mit szeretsz fűszerekkel, és kevés sóval. Pl kakukkfű bors só; vagy paprika hagyma só; kömény só. Csak próbálgasd ami van. Úgyis a te ízlésed fog dönteni:)
A vaníliásat zsemlébe is töltheted és kis tojásos besamellel leöntve kisütve isteni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!