Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A koplalástól tényleg lehet...

A koplalástól tényleg lehet hízni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
42%

Igen :( Én koplaltam (napi 250 kcal, sok torna, hashajtó) és 82 kilóról lementem 74-re, majd 72-re. (173 cm-es, nagy darab lány vagyok, de tényleg, széles váll, széles csípő, óriási bordák.) Aztán elkezdtem normálisan enni, naponta háromszor (és tényleg háromszor és tényleg normálisan) és 89,5 kg-ra híztam.

Szóval ne koplalj!

2009. ápr. 23. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen lehet, ugyanis a szervezet a koplalás ideje alatt ugye nem jut hozzá semmihez, ezért a legközelebbi tápanyagbevitelnél a lehető legtöbbet raktározza el, sokkal többet, mint egy olyan embernél aki rendszeresen eszik.
2009. ápr. 23. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
Igen, lehet. Az előző válaszadók nagyon jól leírták eme folyamat mechanizmusát. Én egész tini koromat végigkoplaltam illetve amikor elkezdtem rendesen enni, akkor többet szedtem fel, mint amennyit leadtam, így sosem tudtam tartósan fogyni. Koplalni amúgy sem szabad, mert a szervezeted kikészül tőle. Nekem gyakran fájt oldalt a gyomrom is és aranyerem alakult ki 20 éves koromra már, mert az anyagcserém olyan szinten lelassult attól, hogy nem ettem, hogy havi 2 alkalommal hashajtóval tudtam csak WC-re menni. Azelőtt én sem értettem, hogy ez miért van így, de mostanra már tudom, hogy a koplalás a legrosszabb dolog, amit csinálhatsz. Meg is lehet tőle betegedni, az immunrendszered is legyengülhet.
2009. ápr. 23. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:
arról nem is beszélve hogy a koplalás miatt először az izmokat bontja le a szervezet :=/
2009. ápr. 23. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!