Egy ideje nem fogyok semmit. Mi lehet a baj?
Nagyjából 3 hónapja kezdtem el diétázni, kiiktattam mindenféle búzalisztes dolgot, csokit, nasst, gyors kaját. Eleinte hetente 3szor mozogtam, és le is ment 1-1,5 hónap alatt 5 kiló. Azóta viszont meg sem mozdult a súlyom. Most már egy pár hete heti 4-5 mozgás, de így sem történik semmi. Néha megengedek magamnak egy kevés bűnözést,de az bőven nem olyan gyakoriságú és mértékű, hogy gátolja a fogyást..Iszom a vizet folyamatosan, a narancsbőröm is szépen elapadt, de még mindig van, amit nem tudom, hogy kéne eltüntetnem teljesen. Minden nap váltózuhanyt veszek. Kérlek segítsetek!! Köszönöm
19/L
Hány centi és kiló vagy, mennyiről indultál? több válasz is lehetséges:
1. simán csak stagnálsz, ha tovább csinálod, túllendülsz a holtponton
2. nincs már honnan fogynod
3. pont annyit eszel, amennyire a szervezetednek szüksége van
4. sokkal kevesebbet eszel, mint amennyire szükséged van, így a szervezeted raktározó üzemmódba kapcsolt.
Az 1. esetben tarts egy csalónapot, amikor benyomsz vagy 3-4000 kcalt, de utána állj vissza a diétára!
A 2. esetben mérd a centiket, ilyenkor már a mérlegen nem látszik a változás, de centiben lehet, ahogy formásodsz
A 3. esetben csökkentsd a kaját
A 4. esetben elcseszted, de próbáld emelni heti 200 kcal-al a beviteled úgy, hogy eljuss a napi szükségletedig. itt maradj pár hétig, majd csökkentsd ezt 500-al úgy, hogy sok fehérje, kevés ch legyen az étrendedben.
Hova szeretnél még fogyni????
Teljesen jó már a súlyod, szerintem ezért nem fogysz tovább.
Nekem is ez az álomcél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!