Segítségre van szükségem! Elvesztettem az ítélőképességem. Mennyit kéne még fogynom? (képek)
Már egy éve kezdtem bele a fogyókúrába. Fogytam 12 kilót. Nagyon bántott,hogy kövér vagyok + sokan be is szólogattak. A barátaim azt mondják,hogy túlzásba viszem a számolgatást és az edzést.Viszont még idén is azt mondták,hogy kövér vagyok. Szeretnék fogyni még 5 kg-t,akkor lennék 173 cm és 53 kg. 1600 kcalnál nem eszem többet egy nap,pedig a súlytartáshoz 2500 kcal kéne a sok edzés miatt. Hetente 5x-6x mozgok 1,5 órát(futás,kosárlabda vagy konditerem).
képek : 1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
A semmivel sem vagyok megelégedve. Vastagok a kezeim,hurkás a hasam(4.kép),nagy a seggem és a combom.:/
én most kb ugyan így nézek ki 171 cm 53 Kg
64-ről fogytam le .. és lehet, hogy vékony vagyok de a mensim már vagy fél éve nem jött meg, hullik a hajam, száraz a bőröm.. híznom kéne de nem igazán bírok már olyan jókat enni mint régen.. egyáltalán ne fogyj többet ( szerintem ) mert úgy járhatsz mint én és ezeket a dolgokat hosszú idő alatt lehet csak rendbe hozni :(
amelyik gyökér neked azt mondta, hogy kövér vagy, vagy egy girhes *urva volt, egy fis farkú fazon, vagy egy dagadt valaki, aki a te szekálásoddal akarta kompenzálni a saját fogyatékosságát. gyönyörű, sportos alakod van, szerintem túl edzed magad, de ha annyira elégedetlen vagy és mégis annyi kitartás van benned, hogy ennyit edzel, akkor miért nem kezdesz el testet építeni? [link] (itt egy csomó cikk róla)
rengeteg fitness modell van aki 60 kiló, nem egy izomállat és gyönyörű izmos, tónusos alakja van. szerintem te nagyszerű alapanyag lennél és nagy önbizalmat ad, ha valaki ezt a sportot űzi. ne higyj a sok baromnak, aki csak megpróbálja megkeseríteni az életed!! nagyon szép alakod van és büszke lehetsz magadra, hogy ilyen eredményeket értél el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!