Szerintetek hatásos az Abtronic X2 fitneszöv?
A neten mindenről lehet sok jót olvasni,sőt sok rosszat is csak a megfelelő helyen kell keresni!
Gondolom ennek az övnek van honlapja,még jó hogy ott agyondícsérik. De vannak fórumoldalak ahol valós emberek beszélgetnek,mit ez ilyen helyeket tudnál hasznos értékelhető infókat kapni.
De ahogy látom itt nem sokan próbálták:)
Megint én:)
Kb 10éve nekem vol ez ilyen izomstimulálós vackom,egész nap rajtam volt,akkor mg hittem a csodákban,de nem segített semmit. Sőt volt hogy nagyon durván megégett a bőröm tőle és sokái foltos és csúnya volt. És azóta lett fémallergiám is,a hasamon,szóval a fémcsatos övek és a köldök piercingek felejtősek.
Szerintem is mondj le róla,elég drága is. Én inkább ennyi pénzből vennék egy szobabicajt vagy egy használt eliptikus trénert és azon dolgozgatnék.
Tudom ez nem hangzik túl jól,de hidd el hogy ez legalább 100% hatásos!
Na szófosásom van:)
Még annyi hogy ha ez az öv olyan hatásos lenne hogy mindenkit izmossá és feszessé tenne,azt hiszed bárki is eladná ezt a "csúcscsodaterméket"? Pedig rengeteg eladó használt öv van,vajon miért?:) Mert nem ér semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!