Gyorsan 10kg minusz, hogyan csináljam? Hogy tartos is legyen?
Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 22:56
1/5 anonim válasza:
Vagy tartós, vagy gyors, dönteni kell:)
2/5 A kérdező kommentje:
akkor elöbb a gyors...
2011. szept. 10. 23:30
3/5 anonim válasza:
Nagyon rossz döntés.
Mindegy, egyszerűen nagyon keveset kell enni, vagy pontosan erre valók a villámdiéták. Ahol azt állítják, hogy 2 hét alatt álomalakod lesz. Attól nem lesz, de mindegy.
És készülj föl, a gyors fogyástól nem zsír megy le rólad, hanem izom és víz. És zsírosabb leszel, mint fogyókúra előtt.
Fogyni tartósan és valóban jól kinézni kizárólag életmódváltással lehet, ami még jó esetben is 1 kiló/hét, szóval MINIMUM 10 hét, és utána is tartani kell ezt az étrendet. Ami nem koplalás, hanem egészséges táplálkozás, de téged úgyse ez a része érdekel.
Gyors fogyásba bele lehet vágni, de nem érdemes.
4/5 anonim válasza:
Hat azt sehogy! En 14 kilotol szabadultam meg 6 honap alatt 8 evvel ezelott. Csak etrendet valtoztattam es sportoltam. Azota is tartom a sulyom. Tovabbra is egeszsegesen taplalkozom es a sportolas se hagytam abba. Neked is ezt ajanlom. Hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!