Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék nagyon gyorsan...

Szeretnék nagyon gyorsan 10-15 kg leadni. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
csak 11 éves vagyok és úgy szeretném leadni hogy maximum nem eszek valamit és biciklizek. Ha tudtok olyat is amivel csak kevessebbet lehet fogyni (kb. 5 kg) azt is írjátok az is érdekelne.
2009. márc. 19. 19:59
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és úgyis mehet hogy suliba minden nap viszek egy kis üveg csipkebogyó-teát... cukor is és citrom is van benne. Ha ez akadályozza a fogyásomat akkor mivel tudom ezeket helyettesíteni?
2009. márc. 19. 20:04
 2/10 A kérdező kommentje:
ja és a 3. emeleten lakunk szóval 1 nap minimum 1x felmegyek a 3.-ra.
2009. márc. 19. 20:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
cukor helyett édesítő. Ne egyél désséget csak ritkán kicsit. Vagy pl egy jó megoldás hogy amit kapsz étkezéskor annak a felét eszed meg csak :)
2009. márc. 19. 20:14
 4/10 anonim ***** válasza:
98%
kenyér helyett Abonett vagy teljes kiőrlésű (de valódi, nem gagyi!!!), sült krumpli helyett főtt vagy inkább csicsóka -kérd meg anyukádat, hogy így csinálja. vagy egyszerűen kevés köretet kell enni. és semmi nasi! 11 évesen nem is lehet fogyózni, inkább okosan kell enni. amúgy nem elég 1x felmenni a harmadikra. mondjuk 10x- minimum.
2009. márc. 19. 20:24
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

11 évessen még fejlődésben lévő szervezeted van.Néhány étkezési szokás megválltoztatásával és több mozgással is elérheted a célod.

-Zsíros ételeket rántott húsokat kerüld.Helyette sovány felvágott ill párolt natúr húsok ehetők.

Kérd meg anyukád,hogy olajjal főzzön,

Főzelékekbe rárántás hejett lehet étkezési keményítőt tenni anyukád biztos ismeri,

-Kerüld a péksüteményeket édességeket cukros üdítőket/néha azért megengedett/

-fogyassz több friss gyümölcsöt zöldséget

-Tejtermékekből a kissebb zsírtartalmúakat válaszd

-fehér kenyér helyett válaszd a teljes kiőrlésűt

-naponta legalább 30 percet mozogj/akár este tv nézés közbe/

Naponta legalább 1,5-2 liter folyadékot fogyassz.

Lehet elsőre kissé sok az infó és ezekből nem is muszáj mindent szigorúan betartani.Sok sikert!

2009. márc. 19. 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:
98%

húhhh...hihetetlen...ugyanazt érezhettem, amit te most, amikor 11 voltam.... el is kezdtem nem enni....egy nyár alatt, mivel úgy éreztem muszáj, fogytam 7 kilót és nőttem 6 centit... (utólag, aggyal is szemlélve: undorító, eszetlen, felháborító módon használtam ki szerencsétlen szervezetemet) mai napig emlékszem, milyen boldog voltam, amikor elkezdtem és tudtam, nem fognak többé csúfolni...első nap ettem 1 db kefirt, 1 db almát és egy db főtt kukoricát... aztán minél kevesebbet...egy darabig rohamosan fogytam...öröm volt, ha egy újabb nap eltel kaja nélkül...éhesen lefeküdni volt maga a nirvana...

...a lényeg: ez a módszer tökéletesen bevált :) LEFOGYTAM!!! bár anorexiás lettem

...szemüveges vagyok, nincs mellem (80-85-A) szégyenlem mindig, 14 éves korom óta antidepresszánst szedek...

...ja és 10 éve bulimiás vagyok...

most 24 vagyok...és próbálok normális életet élni...

...tudom, most ez tűnik a legfontosabbnak....de kérlek, ne járj úgy mint én!!! KÉRLEK SZÉPEN! sportolj sokat fokozatosan, amennyit tudsz, de

KÉRLEK SZÉPEN NE KOPLALJ!!!!

2009. márc. 19. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
én fél év alatt 70ből leadtam 18 kgt. bulimiás voltam. .: /
2009. márc. 19. 22:07
 8/10 anonim válasza:
65%
Sok folyadék! Ha nagyon éhes vagy rágcsálj nyers sárgarépát, karalábét.Jó lassan egyed, és jól rágd meg. Sok gyümölcs kétszeresen is jó. Sok folyadék van benne ami eltelíti a pocid, másik meg kevés kalória van benne, de annál több vitamin. Gyümölcsök közül a sárga és a görögdinnye, kiwi a legjobb. Inni nagyon ajánlom a(rendes facsart) citromos vizet, ha kell édesítővel ízesítve. Sok sikert, és tényleg ne vidd túlzásba még túl fiatal vagy. Inkább szólj a szüleidnek ha segítség kell. Nagyon sok kitartást, és sikert kívánok.
2009. márc. 19. 23:33
 9/10 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a válaszokat.

2 kérdésem lenne:

1.: Az nem rontja a fogyokurámat ha cukros tea helyett minden nap suliba 1 üveg (kicsi) enyhén dúsított ásványvizet viszek?

2.: Itthon mit tudnék a tv előtt mozogni, mennyit kéne?

2009. márc. 20. 13:31
 10/10 anonim válasza:
Nekem úgy sikerült..igaz h 14 évesen, hogy teljes életmód váltás!diabetikus ételek, nagyon sok mozgás!nagyon kevés cukor!ha muszáj cukor, akkor inkább édesítő!ezt javaslom!nekem bevált!:)
2009. márc. 20. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!