Szeretnék nagyon gyorsan 10-15 kg leadni. Hogy csináljam?
11 évessen még fejlődésben lévő szervezeted van.Néhány étkezési szokás megválltoztatásával és több mozgással is elérheted a célod.
-Zsíros ételeket rántott húsokat kerüld.Helyette sovány felvágott ill párolt natúr húsok ehetők.
Kérd meg anyukád,hogy olajjal főzzön,
Főzelékekbe rárántás hejett lehet étkezési keményítőt tenni anyukád biztos ismeri,
-Kerüld a péksüteményeket édességeket cukros üdítőket/néha azért megengedett/
-fogyassz több friss gyümölcsöt zöldséget
-Tejtermékekből a kissebb zsírtartalmúakat válaszd
-fehér kenyér helyett válaszd a teljes kiőrlésűt
-naponta legalább 30 percet mozogj/akár este tv nézés közbe/
Naponta legalább 1,5-2 liter folyadékot fogyassz.
Lehet elsőre kissé sok az infó és ezekből nem is muszáj mindent szigorúan betartani.Sok sikert!
húhhh...hihetetlen...ugyanazt érezhettem, amit te most, amikor 11 voltam.... el is kezdtem nem enni....egy nyár alatt, mivel úgy éreztem muszáj, fogytam 7 kilót és nőttem 6 centit... (utólag, aggyal is szemlélve: undorító, eszetlen, felháborító módon használtam ki szerencsétlen szervezetemet) mai napig emlékszem, milyen boldog voltam, amikor elkezdtem és tudtam, nem fognak többé csúfolni...első nap ettem 1 db kefirt, 1 db almát és egy db főtt kukoricát... aztán minél kevesebbet...egy darabig rohamosan fogytam...öröm volt, ha egy újabb nap eltel kaja nélkül...éhesen lefeküdni volt maga a nirvana...
...a lényeg: ez a módszer tökéletesen bevált :) LEFOGYTAM!!! bár anorexiás lettem
...szemüveges vagyok, nincs mellem (80-85-A) szégyenlem mindig, 14 éves korom óta antidepresszánst szedek...
...ja és 10 éve bulimiás vagyok...
most 24 vagyok...és próbálok normális életet élni...
...tudom, most ez tűnik a legfontosabbnak....de kérlek, ne járj úgy mint én!!! KÉRLEK SZÉPEN! sportolj sokat fokozatosan, amennyit tudsz, de
KÉRLEK SZÉPEN NE KOPLALJ!!!!
nagyon köszönöm a válaszokat.
2 kérdésem lenne:
1.: Az nem rontja a fogyokurámat ha cukros tea helyett minden nap suliba 1 üveg (kicsi) enyhén dúsított ásványvizet viszek?
2.: Itthon mit tudnék a tv előtt mozogni, mennyit kéne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!