Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Alma kalória vs sült alma...

Alma kalória vs sült alma kalória? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Egy alma kcal tartalma kb. 60. Viszont azt nem értem, hogy ha megsütröm az almát akkor miért lesz olyan nagyon édes? S ha édes, akkor olyan mintha "cukrosabb" lenne. S akkor jobban hizlal, nem? Több lesz a kcal tartalma ha megsütöm?

Nem olajban sütöm, csak berakom egy száraz tálcára és tepsibe sütöm.

Egy darab sima alma és egy darab sült alma kcaltartalma ugyanaz? Hogy van ez?

Számomra nagyon durva az, hogy nekem ilyen formában olyan, mintha agyon lenne cukrozva, holott nincs. Nem hittem a nyelvemnek...

2011. szept. 8. 19:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lenne már több a kcal tartalma??? Ugyanaz a darab alma...a sütőben meg nem röpködnek szabad kalóriák...

Valószínűleg azért édesebb, mert a sülés közben egy csomó víz kipárolog, a cukor viszont benne marad, ergo "az oldat" töményedik...

2011. szept. 8. 19:35
 2/2 anonim ***** válasza:
60%

szerintem baromira el fogsz hízni a sült almától, edd nyersen...

néha elgondolkozom, hogy mi a szart csinálnak a kölykök fizika, kémia, biológia és matematika órákon....

2011. szept. 8. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!