Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudok meghízni?

Hogyan tudok meghízni?

Figyelt kérdés
Hiába eszek sokminent mégse tudok meghizni!
2009. ápr. 20. 19:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Mindig egyel-igyal. Ennel jobbat nem tudok mondani.

Jo sokfele egeszsegtelen etelt-italt felsoroltak neked, de neked nem arra van szukseged.

Az egyik baratnom szeretne mindig hizni. Hat most hogy van baratja hizott kb. 3 kg, es orul neki nagyon.

Amugy ha a baratja nem lesz, tuti megint fogyni fog. Igaz, hogy aki ilyen vekony tipus, szinte sehogy se tud hizni.

En irigyellek nagyon-nagyon-nagyon-nagyon!!!:)))

Nagyon szeretek enni, mindig es mindent, foleg fott eteleket, de sajnos meg a gondolatukbol is hizok(((((((

2009. ápr. 20. 20:54
 12/16 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDDD Én tudod hogy híztam meg:PPPPp Jó sok chips cola édesség, este hat utáni evészet ivászat. Nekem bevált és most nem birok leadni 10 kg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Persze én fogyni szeretnék.:DDDDDDDDDDDD:PPPPPPP
2009. ápr. 21. 11:43
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

persze hízzál csak legyél olyan dagadt disznó mint Magyarország lakosságának a 90%-a...

Izmot pakolj magarda, azzal is vastagodsz és az még jól is néz ki arról meg hogy egészségesebb nem is beszélve...

2009. ápr. 21. 13:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem kövér akarsz lenni, hanem normál súlyodat szeretnéd elérni gondolom!

Fogadd meg a jó tanácsokat, és ügyelj hogy egészségesen élj és táplálkozz. Aki egészségesen él és eszik és mozog, az hízik, ha sovány volt és fogy, ha kövér volt. Nagyon jól működik ez. Ügyelj a vitaminokra ásványi anyagokra, pihenésre, lazításra is.

2009. ápr. 21. 17:49
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

És kell egy kis puhaság mindenkire, nem csak izom.

Ülni is jobb :)

Olvass 20-as évek beli háztartási könyveket a könyvtárban, akkor kötelező volt hízókúrázni, ha valaki szép lány akart lenni, kapsz étrendeket.

2009. ápr. 21. 17:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Az a 20-as években volt...

Régebben az érmetszés is divat volt, még is kiderült hogy ...

2009. ápr. 21. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!