Hogyan tudok meghízni?
Figyelt kérdés
Nagyon gyors az anyagcserém és a genetikám is olyan, hogy képtelen vagyok hízni. Odafigyelek az étrendemre, sovány hús, rizs, tömegnövelő, stb. Két pofára falom az ételt, gyakran hányingerig, de így is csak nagyon lassan hízok. 176 cm-es magasságomhoz jelenleg 62 kg, és 11%-os testzsír tartozik. Tudnátok segíteni? Minden és mindenki a kövérekkel foglalkozik, miközben a másik oldal figyelmen kívül van hagyva...2011. márc. 30. 15:40
1/1 anonim válasza:
nem vagy olyan vékony én is ilyen magas vagyok 63-ról indultam, és most 59 vagyok, fogyózom szerintem nem vagy olyan marha vékony mintka 55 kg lennél szóval örülj neki éljk boldogan fald az élelt örülj hogy rádmennek a ruhák és hogy nem kell idegeskedned. ennyi. nem vagy kórosan sovány szóval ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!