Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Hogyan tudnék meghízni?

Hogyan tudnék meghízni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez a téma pont az ellentéte...

Nagyon vékony vagyok és nem tudok hízni.

Nem akarok semmit beszedni. (gyógyszert, tömegnövelőt...)

Nem hízok ha rengetek csokit eszek. :(

Volt már hogy sok tésztát ettem és attól 1 hónap alatt 1 kg-ot híztam, de most az sem megy.

Mit tegyek?

2010. júl. 14. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Ne csokitól, meg egészségtelen kajáktól akarj hízni, mert attól csak a koleszterinszinted lesz magasabb. Egyél sok olajos magvat, azokban rengeteg kalória van, átlagosan 10 dekában 600 kalória, vagy még több, és igaz van bennük egy csomó zsír is, de egészséges zsírról van szó. Ehetsz aszalt gyümölcsöket is, azok is jó kalóriabombák.

Ha csokit akarsz enni, akkor magas kakaótartalmút, az étcsoki az szemét. És sportolj! Súlyzózz, csinálj erősítő gyakorlatokat, szedj fel egy kis izmot. Egyél sok fehérjét.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

2010. júl. 14. 16:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Jaj, most olvastam vissza, hogy hülyeséget írtam. NEM az étcsoki a szemét, hanem a tejcsoki. :D Sorry. :D

Első voltam

2010. júl. 14. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy amit most mondok az mennyire igaz.. de van egy barátnőm aki nagyon vékony majdnem minden csontja kiáll és most hízókúrázik.. és azt csinálja hogy sokat eszik utána meg fut hogy izmot építsen.. : D
2010. júl. 26. 12:51
 4/9 anonim válasza:

számold a kalóriákaz és egyél olyan kajákat amiben jó sok kalória van. pl: mekis kaja.

vagy jó zsíros ételek XD

én az ellenkezőleg fogytam. XD

2010. aug. 4. 16:53
 5/9 anonim válasza:
hogy hívnak? .. szerintem örüljél annak hogy karcsú vagy .. nem úgy mint én aki nem tud végkép lefogyni ..
2010. aug. 7. 13:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok és így nagyon szarok az esélyeim a csajoknál. Úgy érzem mindenki egy nyeszlett szerencsétlennek tart. :(
2010. aug. 7. 14:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Elsonek igaza van!!ne egyel csak azert szemetet hogy hizz mert ugysem fogsz latvanyos eredmenyt elerni.jarj edzoterembe es gyurjal onbizalomra inkabb,az fog tetszeni a csajoknak!egyebkent en szemely szerint kiakadok az kigyurt uresfeju pasiktol,egy laza,magabiztos vekony csavo sokkal jobban bejon!es ezzel nem vok egyedul tuti.
2010. aug. 7. 16:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha hízni akarsz akkor is majdnem ugyanazt kell csinálni, mintha fogyni akarnál. Többször keveset kell enni és sokat kell sportolni. Annyi a különbség, hogy többet kell enned, mint eddig.
2010. aug. 24. 13:57
 9/9 anonim válasza:

800000 ilyen topik van már!ennyire nem vagytok képesek,hogy mielőtt kiirtok egy kérdést berjátok a keresőbe??

huuu...

2010. nov. 6. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!