Szerintetek hany kg vagyok? (keppel)
Tudom sok az ilyen kerdes de en mar 7 honapja fogyozom eddig 10-15 kg kozott adtam le es kivancsi vagyok h meg mennyit kellene,es h mennyinek latszom most szerintetek.
167 cm vagyok
Nemtudom hány KG lehetsz de talán egy nagyon picit fogyni kéne, valahogy a csípőből eltüntetni egy kicsit. Nemtudom ez lehetséges-e, nagyon ritkán nézegetem ezt a témakört és úgy általában a fogyókúrás dolgokat mert engem nem érint...sőt én még kórosan sovány vagyok néhány test tömegindex alapján :( :D Fiú szemmel én azt mondom ez még így pont jó. Ezt nem nevezném kövérnek hanem inkább ilyen jó húsban lévőnek. :D Nagyon kívánatos :$ És én még bukok is az ilyen picit vastagabb lányokra szóval... :D Bocsi a regényért
18f
tény,hogy ez a"boxer" igen előnytelen,viszont ha a csípődről egy nagyon pici lemenne tökéletes lenne az alakod.Ha nekem ilyen fenekem lenne,de örülnék.Ne akarj 2-3 kilónál többet fogyni,de azt is max csípőből!Csinos alakod van,hidd el a soványság nem egyenlő a szépséggel!!!Amúgy úgy 58 kiló körül lehetsz!
25/L
Szia!
Én úgy 60-65 kg-ra tippelnélek! Nagyon hasonló alakod van, mint nekem, én is csípőre hízok, és nemrég én is leadtam 10 kg-ot. Csípőre a hullahopp baromi hatásos,nekem rengeteg lement a csípőmről, amikor már nem is fogyóztam, csak a hullahopp, akkor is. szóval, ha esetleg zavar a csípőd (mert engem nagyon zavar(t) ) akkor mindenképp próbáld ki:) amúgy nincs semmi baj az összképpel.
22/L
huh hat amikor meglattam a 70 meg 72t akk 1 kicsit kiakadtam,h annyinak nezek ki :|
63 vagyok,es meg szeretnek fogyni kb 6 kgt:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!