Anorexiások, meggyógyult anorexiások! Le írnátok a történeteteket?
"Elkezdtem koplalni! napi 500kcal csak....ez nemrég volt nyár elején, nagyon nyár elején. Aztán feljebb vittem (még most is) 7-8-900 kcal on élek, "
Szép nagy kamugép vagy kérdező, egyéb kérdéseidben 1200kcal-ről írsz, dönts már el, hogy mit akarsz? Jókat röhögni, vagy okulni?
kérdező,te sztem még nem vagy anorexiás,csak "jó" úton haladsz afelé,az igazi anorexiások 100-200!! kcal esznek egy nap,jéghideg vízben fürdenek,min 50 percet sportolnak,kihánnyák azt amit beléjük erőltetnek,remélem,h nem jutsz idáig
én távol állok az anorexiától,de kövér vagyok
egyfolytában annak látom magam,attól félek,h hibámon kívül bele esek ebbe,ostanában egyre többször van az,h eszek,de ki akarom hányni mert rosszul érzem magam tőle,inkább cigizek,kávét iszok,meg teát,mozogtam egy időben,de mostanában nem,és egyre rosszabbul érzem magam
mondják a többiek,h nem vagyok dagadt,de mégis ezt érzem,kezdek én is mélabússá válni,és nem tudom azt megtenni,h rendesen eszek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!