Ewing sarcoma. Van valaki aki meggyógyult?
Figyelt kérdés
esetleg ismeretségi körben.érdekelne minden tapasztalat.nagyon jó lenne beszélgetni róla.keresztfiamnál májusban derült ki.10 éves.kutatok minden fele.2011. aug. 24. 22:13
1/15 anonim válasza:
Tekerj le és a kezelés részt olvasd el!
2/15 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem a kórházban az összes Ewing-es ismerősöm meghalt már.
3/15 A kérdező kommentje:
ő nem fog!nagyon erős gyerek,a kemót is jól viseli.nem is hány.csak mindig citopéniás.
2011. aug. 25. 07:29
4/15 A kérdező kommentje:
első:ezt már olvastam.én inkább személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
2011. aug. 25. 07:31
5/15 anonim válasza:
Régi a kérdés, de nagyon érdekelne hogy van a kisfiú! Remelem meggyógyult!
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi kérdéseset.jól van hála az égnek! bár tavaly novemberben volt neki csont cintiográfia és 3 napja csörögtek hogy most 28-án menni kell újból mert valamit találtak :( most félünk megint.meg volt a csont átültetés neki volt sok műtétje,kemója de jól van,suliba jár,13 éves.és nagyon jól tanul,ösztöndíjasnak választották.csak nehogy baj legyen annyira félek hogy kiújult neki...
2014. jan. 18. 17:16
7/15 anonim válasza:
Nagyon szorítok Nektek! Igy ismeretlenül is imadkozom érte! Muszáj hogy meggyógyuljon ! Irj néha, hogy alakul! Kitartás, erőt kívánok az egesz családnak !
8/15 A kérdező kommentje:
volt 28-án szerencsére baj nincs bár nem úgy vannak a csontok ahogy kellene. de jól van :) nem soká mennek a bátortáborba ismét :)a tv2 aktív riportot csinált vele és két testvérével.
itt megnézhető :
2014. febr. 21. 14:32
9/15 anonim válasza:
Szia :) de jo most latom hogy írtal februárban! Szuper h jol van! Csontokkal mi a baj?
10/15 anonim válasza:
Gyönyörű kisfiu :) drukkolok továbbra is :) hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!