165cm-hez mennyi az ideális testsúly? 13/L
Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 11:49
11/14 anonim válasza:
Pont olyan méretekkel rendelkeztél diéta elején, mint én. :D Mikor elkezdtem fogyózni, én is 13 voltam, 165 cm és 74 (és fél) kg. :))
Azóta 14 éves vagyok, még mindig 165 cm, de mostmár 55 kg.
Elvileg magasság -110, de én még mindig szeretnék fogyni, kb 4 kg-t, de lehet, hogy több lesz belőle (max 48 kg-ig fogyok...)
14/L
12/14 Bea92 válasza:
isteneemmmm :S 13-14 évesek vagytok!!!!! ha van is egy kis feleslegetek az ebben a korban nem számít még!!!!! 22 éves koráig nőhet az emberi test!!!! de jó hogy én nem voltam ekkora barom amikor ennyi idős voltam...
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
2011. okt. 29. 12:10
14/14 anonim válasza:
Hát én 13 éves vagyok 165-6 cm és 52-3 kg de itt ott, elsősorban a fenekemen én a combomon van háj viszont a hasamon is van egy kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!